[K] zbiornik płynu chłodniczego 1.5 GLX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - chętnie kupię sprawy, niepopękany zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego. Silnik 1.5 GLX bez ABS. Jak ktoś z Was ma - to proszę pisać na priva. Chcę to zrobić przed końcem lata
Pozdr.,
Wrolo

No kuźwa następny, nowy 25 zł kosztuje a ten używki szuka.

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2011-08-18 21:43:40, Adam4302 pisze:
No kuźwa następny, nowy 25 zł kosztuje a ten używki szuka.

...szukaj starego i nie przejmuj się - cobyś nie napisał to i tak Cie ochrzanią, ze źle zrobiłeś

Niedawno pisałem, że wymieniłem alternator i rozrusznik na nowy, to mnie zjebali, ...że założyłem nowy. Ty szukasz używki - to mają żal, że nie kupujesz nowego. Zawsze k..... źle.

Więc szukaj starego i nie przejmuj się (tak dla zasady - choćby miał być dziurawy)

Cytat:
2011-08-18 22:22:00, nawigator5 pisze:
...szukaj starego i nie przejmuj się - cobyś nie napisał to i tak Cie ochrzanią, ze źle zrobiłeś Niedawno pisałem, że wymieniłem alternator i rozrusznik na nowy, to mnie zjebali, ...że założyłem nowy. Ty szukasz używki - to mają żal, że nie kupujesz nowego. Zawsze k..... źle. Więc szukaj starego i nie przejmuj się (tak dla zasady - choćby miał być dziurawy)

Chyba nie zrozumiałeś intencji. To nie była zjeba tylko pytanie dlaczego zapłaciłeś za jeden nowy tyle ile normalnie kosztują dwa nowe.

-----------------
czasem tu zaglądam

Cytat:
2011-08-18 22:39:09, Adam4302 pisze:
Chyba nie zrozumiałeś intencji. To nie była zjeba tylko pytanie dlaczego zapłaciłeś za jeden nowy tyle ile normalnie kosztują dwa nowe.

Zrozumiał ! (jeśli tylko przeczytał) ..ale przecie lepiej rżnąć "pokrzywdzonego" i dziwne wizje Kolegom przekazywać

wrolo! ...szukaj starego , szukaj ! ..koszt paliwa na poszukiwania ..pewnie 49,99 minimum ...a trwałość starego , przegrzanego zbiornika ..może być...minutowa ..ale co tam !.....masz być zjebany że się szarpnąłeś na 25 zł za nówkę ???....nie daj się !-nawigator ma rację !

P.S. nie zapomnij założyć trzeciego i czwartego wątka w swoim zbiornikowym temacie ...3. demontaż 4. montaż... i może jeszcze 5. uzupełnienie płynu chłodniczego !

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2011-08-19 07:27:12 ]

Cytat:
2011-08-18 21:00:17, wrolo pisze:
Jak w temacie - chętnie kupię sprawy, niepopękany zbiornik wyrównawczy płynu chłodniczego. Silnik 1.5 GLX bez ABS. Jak ktoś z Was ma - to proszę pisać na priva. Chcę to zrobić przed końcem lata Pozdr., Wrolo

czemu tu piszesz a nie konkretnie do mnie jak co będziesz miał odbiór osobisty

Cytat:
2011-08-19 19:50:07, markon pisze:
czemu tu piszesz a nie konkretnie do mnie jak co będziesz miał odbiór osobisty

maniek ..zmień dilera...zdecydowanie!

Cytat:
2011-08-19 22:07:37, bogdan1 pisze:
maniek ..zmień dilera...zdecydowanie!

Boguś tym razem nie jesteś w temacie, my mamy już jeden interes za sobą więc kol. wrolo wie o co chodzi

Cytat:
2011-08-20 06:43:03, markon pisze:
Boguś tym razem nie jesteś w temacie, my mamy już jeden interes za sobą więc kol. wrolo wie o co chodzi

..trudno być skoro piszesz do niego prywatnie na forumie

Się oparłem na lokalizacji Waszych tyłków ..i jakoś mi ten odbiór osobisty towaru za 10zł "nieco" nie grał z ODLEGŁOŚCIĄ Was dzielącą ..przynajmniej z założenia nominalnego

Cytat:
2011-08-20 10:11:44, bogdan1 pisze:
..trudno być skoro piszesz do niego prywatnie na forumie Się oparłem na lokalizacji Waszych tyłków ..i jakoś mi ten odbiór osobisty towaru za 10zł "nieco" nie grał z ODLEGŁOŚCIĄ Was dzielącą ..przynajmniej z założenia nominalnego

siorka tam mieszka

masz go już, czy nie? Bo jak nie, to żeby było poważnie zajedź do Łodzi,/ całkiem nie brzydkie miasto/ a ja dam Ci taki zbiornik za fryko.Mam trochę różności do motorka, jak by co. Do Łodzi Masz tylko nieco ponad 200km, często jeździłem do Karpacza, Jeleniej na imprezy rowerowe.