Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pikapowy 125p pick-up Kielce | 2011-10-17 00:33:18 Hm.. jak to się stało, że nie widziałem Twojej odpowiedzi..
Dzięki za konkretne słowa. Sprawa już poszła do przodu. 1.8 ma już nowe tuleje i pierścienie na starych tłokach - pójdzie do DF sedana. Do tego dellorto(przymierzałem w pikapie i wchodzą bez niczego,nawet odpalił hehe), które przechodzą kompletny serwis, głowica z dużymi zaworami od Lancii Bety - po dobrym serwisie, wydech 4-2-1 i odelżony zamach. 2.0 z płaską miską planuje do kombi, które mam nadzieję za niedługo się pojawi. Albo zabiore do niego tłoki z Ritmo(o ile będą dobre i spasują), albo wyszukam tłoki pod turbo, bo tak czasem łapę ochotę na coś z turbinką. Z częściami typu pierścienie itd. póki co w porządku, na jebaju czy ze stanów idzie to dostać. Co do skrzyni nie wiem jeszcze która gdzie. Wytrzymałościowo są do siebie podobne? Jeśli jest z quickshiftem to nie wychodzi on gdzieś przy fotelu pasażera? Póki co Ritmo, drugi silnik 2.0 i resztę gratów które nie będą porzebne myślę przeznaczyć na sprzedaż. Jeszcze mam ciekawą oferte na 1.6 z lancii delty turbo z caluuuutkim osprzętem za niecałe 400euro, ale to do fiata chyba jest jednak za dużo roboty co by wstawiać. Tutaj daję jeszcze link do całej galerii z "kolekcją:. Galeria [ wiadomość edytowana przez: pikapowy dnia 2011-10-17 00:36:39 ] |