[s] 126p 92r GDYNIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Do sprzedania jest calkiem zdrowe 126p z 92 r., Przebieg okolo 60 tys, naprawiany mial jeden blotnik. blacharka - auto jest sztywne nie pognite mocno ale wymagac bedzie drobnych prac (np podszybia), ma sporo drobnych wykwitow, od spodu zaczyna sie ruda pojawiac ale bez dziur, spawany byl tylko przy nadkolach tyl - przy odbojach, robilem to sam i wiem ze jest to zrobione porzadnie. Auto jest dobra wiec baza do skladania rajdowki, auto jest zglebione, stoi na alusach z kiepskimi oponami, do kompletu stal z zimowkami. Ma centralny na pilota, OC do maja 2012, przeglad wyszedl, jest miekki dowod - auto stoi na gdynskich blachach. mechanicznie dosc sprawny, mial naprawiany rozrusznik (bendix i elektromagnes) silnik zdrowy, skrzynia w stanie super, sa jakies wycieki z silnika od spodu widoczne, przekladnia kierownicza listwowa w super stanie, nowe amorki z przodu oryginalne krosno. Akumulator bez rewelacji. jesli ktos bedzie zainteresowany niech pisze - umowimy sie na telefon i ewentualne spotkanie. obecnie auto stoi nie odpalane od czerwca - sprzedaje z powodu braku czasu na jakokolwiek opieke nad nim.
CENA 1100zl do lekkiej negocjacji

to ten z ulicy Legionów? jak byłem w sierpniu w Gdyni to przykuł moją uwagę taki. Sorry za ot

tak to ten

autko sprzedane ,