Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
fatboy82 LOB WETERAN A 3.0 24V R6 Warszawa | 2011-12-17 16:06:28 W 2.0 mialem podobnie i okazalo sie, ze mialem zwalona mase i elektryk pociagnal mi dodatkowa mase na silnik. Choc wtedy nie moglem tez odpalic na krotko, ale moze to dobry trop, tylko na mniejsza skale
Masz immobiliser fabryczny? U siebie mialem i tez czesto mi blokowal odpalenie ze stacyjki i musialem na krotko. Sprawdz jeszcze odcinek stacyjka - rozrusznik. |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2011-12-20 17:41:28 samonaprawa omegi - niewiarygodne, ale u mnie też to często działa |
MooTie LOB NET MEMBER takie cuś Wrocław | 2011-12-29 19:03:40 W moim klusku mam ten problem od jakis 2 lat, milion elektrykow grzebalo, wymieniali wiazki, rozrusznik, stacyjke i inne pierdoly, nic nie pomoglo, poprostu raz na jakis czas sie tak robi i chu... Za to znalazlem sposob na odpalanie jak ma zwieche, idealnie pasuje do tego klucz od kol, ktory robi piekne zwarcie na rozruszniku . Nauczylismy sie z tym zyc tak jak z dzialajacym kiedy chce podgrzewaniem szyby i lusterek czy czasami zawieszajaca sie pompa paliwa i lekko swiecacym sie jednym przeciwmgielnym, coz racja wieku i fakt ze jezdzi sie przeszczepem do ktorego ma sie jeszcze troche cierpliwosci
[ wiadomość edytowana przez: MooTie dnia 2011-12-29 19:10:21 ] |