Rs2000 Zamiana wtyczki na zetec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Wiem że gdzieś na forum jest wątek a tam zdjęcie z rozpiską co z czym połączyć...
U siebie na kompie też gdzieś miałem ..
Czy ma ktoś może tą rozpiskę? Bo nie mogę tego nigdzie znaleźć.

Za pomoc z góry dziękuje

wyszukiwarka nie gryzie

Szukaj w wątku Borysa, nie wiem na której stronie to sobie sam szukaj. Albo wal do Zenqa

-----------------
W poszukiwaniu żywiciela ważną rolę u kleszczy odgrywa ruch, ciepło i inne czynniki chemiczne, np. zapach. Przypuszczalnie dlatego określone grupy ludzi są częściej kąsana przez kleszcze, niż inne. - Po prostu mają pociągający dla kleszczy zapach

Cytat:
2012-01-08 19:14:00, Kleszczak pisze:
wyszukiwarka nie gryzie Szukaj w wątku Borysa, nie wiem na której stronie to sobie sam szukaj. Albo wal do Zenqa

Przecież napisałem że szukałem....Ale widocznie słabo

Cytat:
2012-01-08 19:32:34, djtados pisze:
Przecież napisałem że szukałem....Ale widocznie słabo

jako że zawsze cie lubiłem to masz
klik
wiem że ciężko ci było znaleźć bo mi to też trochę zajęło, a link ze strony borysa już wygasł i całe szczęście że pamiętałem w jakim wątku pojawił się link bezpośredni do tego schematu.
Tak my dinozaura pamiętamy takie rzeczy

Cytat:
2012-01-08 21:13:25, Remarq pisze:
jako że zawsze cie lubiłem to masz klik wiem że ciężko ci było znaleźć bo mi to też trochę zajęło, a link ze strony borysa już wygasł i całe szczęście że pamiętałem w jakim wątku pojawił się link bezpośredni do tego schematu. Tak my dinozaura pamiętamy takie rzeczy

Jesteś pierwszą osobą co mnie lubi

Dziękuję

Ps wiedziałem że na kimś z klubu zawsze można polegać

Cytat:
2012-01-08 21:23:07, djtados pisze:
Jesteś pierwszą osobą co mnie lubi Dziękuję Ps wiedziałem że na kimś z klubu zawsze można polegać

Wiesz w sumie to wcale nie chciałem ale założenie było takie, że musi Cie lubić chociaż jedna osoba na świecie i losowo trafiło na mnie ,a miałem do wyboru: albo trafić na 25 lat do więzienia albo Cię polubić no... wybrałem mniejsze zło, chyba mniejsze.....

A tak na serio to powodzenia przy swapie i udanego pierwszego odpalenia.