Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Soczewa Pełnoprawny Klubowicz Senator A/Sintra Poznań | 2012-04-11 18:22:31 Od dłuższego czasu oglądam zamiaranie życia w OKP.
Mam wrażenie, że nie da się reanimować umarlaka. W takim razie po co jest ta strona ?? Może zbyt brutalne ale już zeszły rok -(zlot) pokazał wszystko. Zapraszam do dyskusji. |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2012-04-11 21:42:17 hmmmmm |
jan_10 Pełnoprawny Klubowicz Forester 2.0 turbo w ... Poznań | 2012-04-11 21:56:16 no popularnością nie grzeszy, ale strona powoduję to że więcej ludzi zagląda a jak więcej ludzi zagląda to więcej użytkowników.. i się nakręca.... |
Soczewa Pełnoprawny Klubowicz Senator A/Sintra Poznań | 2012-04-12 16:06:54 Słabo to widzę ale mogę się pochwalić, że mam nowego OPLA jakim jest Sintra 2.2 - nawet fajny wozik ale troche mnie zaskakuje np sztywnością zawieszenia
co do Senatora to w tym roku zrobiłem może 100 km - nie więcej, przegląd przeszedł wręcz wzorowo, tylko gdyby nie te ceny Pb |
jan_10 Pełnoprawny Klubowicz Forester 2.0 turbo w ... Poznań | 2012-04-15 15:25:17 widze ze wiekszosc nie ma opla już - jednak te nowe to juz nie to samo. |
Arni71 Forumowicz Hyundai Tucson / Cit ... Zabrze | 2012-04-15 15:37:31 Na pewno cena nie ta |
OLEKSY Forumowicz Ford Focus 1.8 TDDi zabrze | 2012-04-15 20:50:22
zgadzam sie z tym co kolega napisal w 100%. dla mnie teraz te nowe samochody to sa nic niewarte. jak nieblacha to silniki wadliwe. kiedys to samochody mialy dusze nie to co teraz pozdro..... a jesli chodzi o OKP to zalezy kto gdzie pracuje ale sami wiecie ze teraz tempo zycia mamy tak nazucone ze praktycznie niema wogole na nic czasu. |
Soczewa Pełnoprawny Klubowicz Senator A/Sintra Poznań | 2012-04-18 08:36:15 racja 100%
szkoda, wielka szkoda |
Arni71 Forumowicz Hyundai Tucson / Cit ... Zabrze | 2012-04-18 17:12:57 ale o dziwo tu dyskusja się rozwinęła |
emil Pełnoprawny Klubowicz Opel Vectra C GTS/Op ... gdańsk | 2012-04-19 11:57:32 Jestem tu od 2002 roku, byłem jedynie na jednym zlocie ogólnopolski i nie znam wielu ludzi. Odzywałem się radzej w Trojmiescie - byłem na wszystkich spotach. Kiedyś to był rozmach jak przyjeżdzało po 15 - 20 aut. Teraz byłby problem żeby 2 osoby się spiknęły. Miałem kilka aut przez ostatnie 4 lata ale wróciłem do Opla i jestem zadowolony choć nie ma już tej DUSZY - ale to nie jest ważne. Ważni są ludzie. W sumie przez kilka ostatnich postów na Trójmieście też zastanawiałęm się nad istnieniem tego forum ... przejżałem sobie archiwum z przed kilku lat i wróciły wspomnienia. |
Soczewa Pełnoprawny Klubowicz Senator A/Sintra Poznań | 2012-04-19 18:31:18 wspomnienia są i pozostaną w naszej pamięci
a jest co wpominać |
PeterCrazy Pełnoprawny Klubowicz jak zawsze biały i s ... Legionowo | 2012-04-19 23:09:06 Obecnie klub oplomaniaków zmienił się w "klub" znajomych ludzi i tak naprawdę to niezależnie jaki pojazd się posiada to te znajomości a wręcz przyjaźnie są podtrzymywane. Stąd obecnie mało postów w dziale techniczne a więcej telefonów lub wiadomości na Facebooku do specjalistów w ścisłej tematyce swapów lub wyszukiwania części
Myślę, że taki stan rzeczy sporej części odpowiada i raczej bez mocnego "trzęsienia ziemi" status Opelklubu się nie zmieni. |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2012-04-24 18:12:06 żyje ale pod kroplówkami i z nie jasną diagnozą
,ale odläczyc jakoś nie potrafię |
YAQB Pełnoprawny Klubowicz KNC & 100lica | 2012-04-26 08:07:09 Na fakt faktem, że wczoraj odbył się meeting i po raz kolejny miło mi było spotkać Maryjna, PmPiotra, PeteraCrazy ... |
pmpiotr Pełnoprawny Klubowicz OPEL OMEGA B KOMBI/ ... warszawa | 2012-05-14 16:17:32 a może ktoś ma pomysł na reanimacje klubu. |
mario26DR Pełnoprawny Klubowicz Limo Long Vehicle Gdynia | 2012-05-15 17:45:30 Witam,nie wiem czy przy mojej frekwencji postów na forum i ilości zlotów powinienem sie odzywać,ale co do pomysłu to przychodzi mi na myśl historia osiołka i marchewki. Wszyscy którzy na forum zaglądają,są lub byli posiadaczami Opla,jeżdżą nie ważne czym. Gdyby zrobić bardziej "szczelny" klub -forum,gdzie za czynne uczestnictwo w rozmowach,są nabijane punkty -profity,które przyczyniają sie do jakiś zniżek w jednej konkretnej hurtowni części, dajmy np: IC. A wiem,że można tam wynegocjować nie małe upusty. Kwestia dogadania sie z IC na max.zniżke dla klubu Opla i troche przebudować forum.Moja sugestia...również zmodernizować graficznie. |
CHAOSseba RegionAdmin SUBARU WRX Hawk i Ou ... Kluczbork / Duisburg | 2012-05-16 21:36:11 coś na zasadzie PayBack-mania zbierania punktów
=pisanie nie zawsze z sensem i na temat po to aby mieć ich najwięcej |