[K] silnik wycieraczek oraz ramiona - pilne!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wcześniej chrobotało, ale działało, teraz chrobota i już nie działa.
jak wrócę z pracy to się przyjrzę, co się dokładnie stało, ale potrzebuję mechanizm, który nie hałasuje.

Najlepiej we Wrocławiu i okolicach.

Cytat:
2012-06-14 09:16:11, tiges pisze:
Wcześniej chrobotało, ale działało, teraz chrobota i już nie działa. jak wrócę z pracy to się przyjrzę, co się dokładnie stało, ale potrzebuję mechanizm, który nie hałasuje. Najlepiej we Wrocławiu i okolicach.

alleDROGO ...ale z głowy

Już patrzyłem.
Ale problem polega na tym, że codziennie jeżdżę 30 km/h do pracy i pada deszcz

Dlatego mam nadzieję, że ktoś ma niedaleko i dziś je zamienię.
Pewnie jeszcze odwiedzie jakieś "magazyny używanych części"

Cytat:
2012-06-14 11:25:01, tiges pisze:
Już patrzyłem. Ale problem polega na tym, że codziennie jeżdżę 30 km/h do pracy i pada deszcz Dlatego mam nadzieję, że ktoś ma niedaleko i dziś je zamienię. Pewnie jeszcze odwiedzie jakieś "magazyny używanych części"

Problem polega na tym, że masz niewłaściwy tok myślenia, za dużo czasu , kasy i (nie)cierpliwości

Jest potrzeba, klikam zamawiam , na drugi dzień montuję ..NÓWKĘ .z którą będę miał spokój przez kilka lat

Zobaczymy jak pójdzie Tobie...ile stracisz paliwa, czasu i kasy na zakup złomu , który rozleci Ci się ..np. przy następnych opadach ..bo tak też być może ..LOGICZNIE trza do sprawy podejść!

Cytat:
2012-06-15 00:56:56, bogdan1 pisze:
Problem polega na tym, że masz niewłaściwy tok myślenia, za dużo czasu , kasy i (nie)cierpliwości Jest potrzeba, klikam zamawiam , na drugi dzień montuję ..NÓWKĘ .z którą będę miał spokój przez kilka lat Zobaczymy jak pójdzie Tobie...ile stracisz paliwa, czasu i kasy na zakup złomu , który rozleci Ci się ..np. przy następnych opadach ..bo tak też być może ..LOGICZNIE trza do sprawy podejść!

Spokojnie. Na razie nigdzie nie jeżdżę.
Szukam po drodze.

Miałem po prostu nadzieję, że tu kogoś znajdę, kto mieszka niedaleko i tyle. Jak miałem forda sierrę, to najpierw pytało się na forum i często się okazywało, że mają i to za przysłowiowe piwo.

Dlatego nic nie chcę na wysyłkę, bo muszę mechanizm obejrzeć, a jako technik mechanik samochodowy (choć nie pracujący w zawodzie, bo później skończyłem informatykę), mam na tyle wiedzy by ocenić w jakim stanie jest część. Na razie udało mi się stary mechanizm "podrutować". Jak nic nie znajdę ciekawego używanego, to trzeba będzie zmienić taktykę.

szkoda, że nie mozna edytować
Wyrobiło się koło zebate plastikowe.
Wyregulowalem luz na slimaku, podniosłem te koło za pomocą podkładki o 2 mm działa. tak sie poratować mozna tylko raz.