Zloty pod M1????????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie co robimmy ze zlotami pod M1??? Pytam dlatego ze pogoda zaczyna byc coraz gorsza i moze bysmy sie gdzies przeniesli gdzie niebedzie na nas padac. Proponuje Wola Park a wy? Godzina spotkan niech bedzia ta sama czyli 19 w niedziele

Rozumiem, ze M1 to jest dla niektorych koniec Warszawy, to moze zorganizujmy miejsce spotkan gdzies bardziej w centrum...
Proponuje parking Carefour Wilenska

Oczywiście dla mnie M1 to bardzo dobre miejsce, ze względu na dojazd. Z Legionowa mam potencjalnie blisko. A Propos, oglądaliście program w TV o kradzieżach aut z parkingu pod M1 (z ukrytą w samochodzie kamerą)?

hmmmmm to może zamiast wola parku ....fort wola??? przy połczyńskiej. Jest parking podziemny ogrzewany no i gokarty......można by się scignąć

a ja proponuje taki parking ktory bedzie otwarty o tak pozneych porach
co do miejsca to wola jak najbardziej blisko i przyjemnie

Panowie trzeba wybrac taki parking podziemny z ktorego nas niewyrzuca jak beda zamykac sklep. Bo wiekszosc parkingow jest zamykana. Uwazam ze nikomu nic sie niestanie jak przejedzie 5 km dalej

Parking Carefour Bemowo... do 21 otwarty... potem zamykaja ale caly czas az do 1-2 w nocy i tak mozna wyjechac ... w koncu kino obok jest...

Carefour Bemowo moze byc. Troche daleko odemnie ale nieszkodzi dojade. To jak panowie zgadzacie sie na parking na Bemowie? bylem tam pare razy i uwazam ze miejscowka jest ok

co jest panowie czemu nieodpisujecie. Czyzby to was nieinteresowalo? Mysle ze powinno bo gdzie bedziemy sie spotykali jak bedzie nam padalo na glowe i wial wiatr.

wlasnie wlasnie kiedy spot w ta niedziele i gdzie ?

Panowie jak Wam Bemowo pasuje to mnie tym bardziej, długo dojeżdżałem na Cargo więc może teraz nie będę musiał dojeźdżać?..

Odpowiada wam Bemowo Carefour w kaza niedziele o 19stej??????????????????????????????????????????

Jutrzejszy zlot zrobimy pod M1 a nastempne juz tam co wy nato???????

ja jestem ZA !!!
MAciek wez moja kierownice
trudno mi sie bez niej jezdzi
Bemowo jest super ! moze to byc stlae miejsce spotkan nie mam nic przeciwko

Bemowo na takkkk bede miał bliiiiiziutko

Niestety w tą niedziele pojawie się.....ale dopiero po 21.....jeżeli ktoś jeszcze bedzie siedział

echhhhh nie są to spoty O-T które zazwyczaj kończą sie o 3 w nocy

Czyli dzisiaj (tj.05.10.2003) jeszcze pod M1 o 19:00
a na Bemowie od przyszłego tygodnia....

Bemowo moze byc, ladna droga Torunska ode mnie

czyli rozumiem ze dzis 19.00 pod M1 ??

Tak. Pokazesz sie swoim potworkiem? Szkoda, ze nie widzialem z bliska Twojego Esperaka....

Cos nam pogoda nie dopisuje... Teraz widac jak to by sie przydaj parking zakryty... Moze jeszcze przejedziemy gdzies do Carefoura Wilenska, bo co to robic w deszczu...

No więc był zlocik, zaczeliśmy pod M1 - ale padało, a potem przejechaliśmy na Bemowo. A tam.... niesamowite żeczy się działy, niestety nie opiszę Wam ich bo musiałem szybko uciekać więć nie będę zmyślał..