Nowy Fiat 127

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nowe 127, ma piękny tył

http://moto.onet.pl/358031,13987038,1,zdjecie.html?node=27

sorry ale to wyglada jak kupa. chocby jakis pan zenek stuningowal w szopie starego 127. W zyciu sie to nie przyjmie do produkcji.

mnie się podoba ,można by troszkę poprawic światła z przodu. Generalnie fajnie by wyglądał na ulicy obok nowej 500ki

nowa piecsetka jest bardziej przyziemna na obecne czasy. tu sie ktos za bardzo zagalopowal wstecz. Prjektowanie samochodow polega na tworzeniu nowych a nie poprawianiu starych, nawet jezeli chodzi o wskrzeszanie legend.

Cytat:
2013-03-23 23:55:05, bartong44 pisze:
nowa piecsetka jest bardziej przyziemna na obecne czasy. tu sie ktos za bardzo zagalopowal wstecz. Prjektowanie samochodow polega na tworzeniu nowych a nie poprawianiu starych, nawet jezeli chodzi o wskrzeszanie legend.

często nowe jest gorsze od starego ...

Bartong dobrze mówi, to auto zbytnio nawiązuje do starego 127, praktycznie w każdym detalu. Choć mnie się podoba.

dla mnie to ze 127 są tylne światła i bryła, bo przód to już jakaś totalna porażka, i jakoś tak tak wszystko do siebie nie pasuje, przód mega nowoczesny a tył mega klasyczny

I tak będzie inny... o ile będzie... chyba nie ma konceptu, który wyszedł do produkcji 1:1

Mi się mega podoba. Podoba mi się też to, że ma wiele wspólnego ze starym modelem, bo po tylu latach od zakończenia produkcji to już nie jest kolejna ewolucja modelu, która z zasady powinna się różnić od poprzedniej wersji, ale jest to reaktywacja, wprowadzenie projektu z lat 70-tych w dzisiejsze czasy. Ja jestem całkowicie na TAK i mam nadzieję, że wejdzie do produkcji w nie zmienionej formie, chociaż jest to mało prawdopodobne.

5 dni temu wrzuciłem foty do wątku o fotach na HP.

Eeee dobry jest tak samo jak nowa 500, mi tam się podoba, bo zalatuje starym modelem

Bradzo ladny. Chetnie kupilbym Zonie po tym jak zamorduje Rio. Potepiac za nawiazania nie mozna bo to jest nowa wariacja na temat 127 i wyglada to lepiej niz jakies nowe jajko i ma styl. Jesli tylko Fiat na tym zarobi to nie widze problemu.

Jeszcze jakby u nas montowali....

gdzieś czytałem ze to jest rysunek niezależnego projektanta nie ma szans żeby fiat zajął się produkcja tego

Cytat:
2013-03-26 21:45:26, bimber1 pisze:
gdzieś czytałem ze to jest rysunek niezależnego projektanta nie ma szans żeby fiat zajął się produkcja tego

Nie gdzies tylko w podpisach do linkowanych fotek To nie jest concept car fiata tylko praca studenta ktory pewnie ma sentyment do 127. Nigdzie nie bylo napisane ze to ociera sie o produkcje.