Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pablo1987 Member Klubu Espero espero Włoszczowa | 2014-03-21 16:59:51 Witam, Prosiłbym klubowiczów o nazwanie kabelków i przekaźników ze zdjecia poniżej i do czego są. Niektóre sa pourywane niedbale poizolowane sam nie wiem co do czego, poprzedni własciciel niezle namotał w tych kabelkach.
[size=8]Zobacz całą galerię | Darmowe galerie Allegro[/size] |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2014-03-21 19:07:59 Ja też mam kilka niezidentyfikowanych kabli w tamtych okolicach. Puki działa - nie ruszaj.
U mnie poprzedni właściciel miał zestaw telefoniczny podłączany do radia i inne duperele, ciągle mam resztki tej instalacji. Dodatkowo w okolicy Twojej wtyczki oznaczonej jako 5 mam przełącznik (taki pstryczek) - nie mam pojęcia od czego, jak go przełączam to nic się nie dzieje Pozdr., |
pablo1987 Member Klubu Espero espero Włoszczowa | 2014-03-21 23:03:44 2 to jakis bezpiecznik ale do nigo idzie 1 kabel 2 jest urwany nie mam pojecia do czego sluzyl i co mi przez to nie dziala a powinno, 4 i 5 sa od centralnego na pilota na zdjeciu
ale musialem go odlaczyc bo po podlaczeniu zamykaja sie wszystkie drzwi i przestaje dzialac cent z kluczyka jak jest bez tego to dziala, dziwna sprawa. Zagadka jest to cos pod nr 1 kabelki jakies takie sztukowane do tego ida jeden do stacyjki 2 urwany ,cholera wie co to. |
pablo1987 Member Klubu Espero espero Włoszczowa | 2014-03-22 19:20:53 Bez tego modułu działają własnie z kluczyka i z tego przełącznika na drzwiach kierowcy. Jak podłącze ten moduł to sie zamykaja i nie działa ani z przełącznika w drzwiach, ani z kluczyka nie da sie drzwi otworzyc. Kiedyś działało z tym modułem moglem zamykac pilotem aż pewnego dnia sie zepsuło cos i musiałem to odłączyc bo centralny działał tak jak napisałem wyżej. Świateł tak jak napisałeś nie moge włączyc bez kluczyka, włączają sie i wyłączaja jak go przekręce. Największą zagadką pozostaje ten bezpiecznik, jutro pokombinuje który kabelek urwany powinien do niego dochodzić. |