Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Bogusz5 Sympatyk FEFK Warszawa | 2014-08-17 17:20:38 Niech sprawdzi serwis samochodowy. |
Maylo Sympatyk FEFK 2speed.pl Gołdap | 2014-08-17 21:36:37
Chodziło mi bardziej o sprawdzenie w bazie jaki był ostatni serwis w niemczech tj. przy jakim stanie licznika. Temat nieaktualny - auto odpada bo na 90% ma kręcony budzik - właściciel tego komisu chyba nie bardzo przykłada się do roboty bo w kilku spośród kilkudziesięciu jego ogłoszeń wyłapałem na zdjęciach wyższe przebiegi niż były podane w ogłoszeniu, tj. fotki niektórych aut były robione przed kręceniem licznika i na niektórych widać stan licznika sprzed kręcenia Niżej link do jego ogłoszeń. link Auto nie jest mi pilnie potrzebne ale dowiedziałem się że znajomego szwagier ma na sprzedaż jakieś zadbane Volvo - na razie nie wiem nawet jaki model, ale w tygodniu jadę do niego zobaczyć auto |
RumJanek Sympatyk FEFK Audi A4 B6 Quattro Gravesend | 2014-09-28 22:54:07 Odgrzeje temat
Co w koncu kupiles? Poza tym jesli ktos chce, mam namiar na goscia ktory sprzedaje auta uczciwie, nie kreci licznika, mowi co ma, jakie byly ewentualne wady itp, ojciec ma warsztat wiec jesli cos znajdziesz do poprawki to zrobi od razu, czesto za darmo w ramach rekojmy. Nie spodziewac sie najnizszej ceny aledrogowej, ale auto pewne i nie od turasa ale z Raichu Ja tak kupilem gofra 4, bylem z nim ok. piec lat, bez klopotow, sprzedany kolejnemu rodakowi na wyspie z przebiegiem juz po 260k km, sadze ze zrobi kolejne 100k bo po calkowitym serwisie byl. |
deathrider_85 Sympatyk FEFK Renault Launa II ph.2 ~BB | 2014-10-01 21:42:28 Nie kupisz samochodu z nie skręconym licznikiem i w dobrej cenie. Znam mnóstwo ludzi, którzy szukali używek i mieli na to nawet 100.000zł i 3 letnie diesle miały po 150.000km przejechane i były to jedne z mniejszych przebiegów.
Samochody benzynowe miały niewiele mniej. Patrz na stan samochodu, a nie przebieg. |
falcon0 Sympatyk FEFK Był Essi MKVI i Foka ... WLKP | 2014-10-01 22:10:27 Dokładnie tak - nie patrz na licznik, patrz na stan auta. |