Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Polobroda Legnica | 2019-02-28 08:23:48 Dziękuję za zainteresowanie moim problemem. Niestety potrzebuję chwile czasu żeby odpowiedzieć na Twoje pytania, bo słabo się na tym znam. Wiem tyle, że przepływomierz powietrza pozostał w końcu ten stary, bo okazało się, że z nowym bez zmian. Rozrząd wymieniony rok temu, czyli jakeś 15tkm i pompa jest na pewno dobrze ustawiona, poza tym usterka była wcześniej.Filtr paliwa nie wiem jakiej firmy, ale są takie grubsze i cieńsze, ja mam ten cienki w obwodzie. Wtryski sprawdzili mi w warsztacie u mojego kolegi, ciśnienie sprawdzane na komputerze już w trzech warsztatach i z tego co mi mówili, to jest wszędzie powyżej 300. Nie wiem jaką mam turbinę. Może podpowiedz jak to sprawdzić. Powietrza w układzie nie ma. Listwa nie była rozkręcana. W serwisie sugerowali, że to usterka elektryczna... Dziś rano próbowałem się przejechać i gdy odpaliłem i na luzie dodałem gazu wskoczył w tryb awaryjny. [ wiadomość edytowana przez: Polobroda dnia 2019-02-28 08:27:57 ] |
Damian1996 Land cruiser Wasilków | 2022-10-28 17:48:51 Bigelektron mozna na priv? Napisałem wiadomość |
Damian1996 Land cruiser Wasilków | 2022-11-01 11:54:07 Witam, mam problem z landkiem 90 silnik 1KD-FTV. Stojąc na biegu jałowym auto pracuje równo wszystko ok, dodając gaz w podloge od 1400 obrotów wszystko ok, jak stoi na wolnych obrotach dam gaz w podloge to przed 3000 obrotow wpada w tryb awaryjny i po jakimś czasie gaśnie. Jak jade spokojnie nic się nie dzieje jednak jak swoje troche mocniej, auto zredukuje bieg to dzieje się to samo, czyli tryb awaryjny i nie ma siły jechać. Odpala bez żadnego problemu |