Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-13 18:04:39
Stypa q..a mac, bo nadal nie mam sprawnej Nivki ![]() ![]() Wiec nawet pisac mi sie nie chce.... Pozdrawiam |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-11-13 18:37:28 Grubasie ??? cieniutki się znalazł ![]() ![]() Dzięki za zgłoszenie ![]() Borgu coś znów popsuł ?? ![]() ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-13 18:47:56
![]()
![]() p67 |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-13 18:57:47 Witam,
![]() ![]() A jutro sprobuje skrzyknac jeszcze jakas ekipe zeby nie przezywac samotnie stresow dijazdy po czarnym w sniegu po pas na MTkach ![]() Gruby ![]() Damian |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-13 19:23:09 Eh ... tez sie za Wami stesknilem. Ale nie mowcie o tym nikomu ... ![]() ![]() ![]() To widze, ze "Niva Dream Team Off Road" w komplecie sie stawi, czyli same grubasy, oczywiscie nie liczac mnie ![]() My z Kacprem jutro sie spotykamy, musze mu oddac te jego boczne bagazniki, co mialy mnie ratowac na trawersach. I poratowaly ![]() To tyle i powiem, ze zycze Wam takich trawersow z kobieta i wykrzyzow na Offie, ktorych ja doswiadczylem ostatnio ... ![]() ![]() Hihihihi. ... pozdrawiam juz bez tirforow i innych sprzetow, p67 |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-13 21:41:48
Q..a mac, caly czas to samo. Ale juz zostalo niewiele mozliwosci do sprawdzenia ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-14 13:36:35
|
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-14 13:46:03 Nie, to juz za mna. Ale po zalozeniu nowego wahacza (facet poprzednio zalozyl skrzywiony i tuleje poscinaly sie blyskawicznie) i zrobieniu zbieznosci zaczelo mnie sciagac w prawo. Zeby bylo smieszniej przy cofaniu sciaga w ... ...lewo! Dzis pomierzylem przod i albo facet sp...il geometrie, albo jest krzywo przymocowana cala belka przedniego zawieszenia - trudne do wykonania aczkolwiek mozliwe. Dalem wiec dzis Lade na pomiar calej geometrii przodu - bo luzow i skrzywien juz nigdzie nie ma.
Co dalej napisze wieczorem. |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-17 14:46:35
Panie Profesorze Borciuchu? Pare wieczorow juz minelo ... W terenie to Ci geometria niepotrzebna, sam tak mowiles ![]() ![]() To pozdrawiam "kinetycznie" ![]() p67 |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-17 15:44:43
No wlasnie, zaczalem sam zglebiac tajniki zawieszenia - chyba nie mam innego wyjscia - teraz przerabiam tylne... ![]() ... mam nadzieje, ze zblizam sie do konca... |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-17 19:14:27
Witam, nie pisz ze masz nadzieje ze to juz koniec, bo podrzuce ci kilka pomyslow na wzmocnienie zawieszenia i jak Cie znam zaczniesz nastepne eksperymenty. Zreszta i tak jak tylko skonczysz to co robisz teraz, nie wytrzymasz i zaczniesz cos nowego ![]() W tylnym zawieszeniu wydluzasz drazek P. czy przerabiasz mocowania amortyzatorow? A moze cos zupelnie innego? Pozdrawiam Wiecznego Eksperymentatora Damian uwazny obserwator ![]() |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-17 19:46:12 No i jak terenowe plany kochane Niviaste grubasy ![]() Trzeba by jakis wypad po wertepach zapodac, zeby troche sadelka wytrzasc na dziurkach, a i moze praca lapkami przy liftach dobrze by zrobila. Co prawda jak Was znam to od razu stracone kalorie szybko beda uzupelnione z naddatkiem napojami i pieczystym z grila, ale chyba warto ![]() Damian |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-18 10:53:58
Naczytalem sie twoich tekstow na temat drazka P. i doszedlem do wniosku, ze skoro siadla mi jedna sprezyna z tylu to tylne zawieszenie nie moze normalnie pracowac. Wiec jutro wyprostuje tyl i zobacze co z tego wyjdzie... Myslisz, ze moze to byc powodem sciagania? Pozdrawiam Kiedys pisales cos nt. regulowanego drazka P. - czy moze wiesz gdzie mozna cos takiego kupic? |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-18 13:56:28
Ups ... to niedobrze mi wyglada, jezeli mam byc szczery. Jezeli drazek P., to drazek Panharda, to moze bys zostawil go w spokoju, co? ![]()
![]() ![]() ![]()
![]() to pozdrawiam, p67 PS. A "Mario Dwie Detki" to tez bedziesz chcial zauczestniczyc? |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-18 14:16:21
Teraz nie mam wyjscia ![]() ![]() ![]() ![]() Ale nie trace nadziei ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-18 16:13:49
Borgu? Nie poddawaj sie, Nivy za Toba. Brodka i czolko w gore! Oddech gleboki w piersiach i bedzie dobrze. Jak by co, to dzwon od razu, a nie pisz, to Wawa Ci pomoze. I Kacper jest i ja, jakies nowe kontakty i cos sie wymysli. Uszka do gory!
pozdrawiam, przemek67 |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-18 16:33:50 Borgu?
Tak jeszcze pomyslalem na "szybko", co teraz napisze. Ja bym zadzwonil od razu do Damiana, Bo wiesz jakie sa przekazy mail-owe. Ty odczytujesz, ale nie jestes pewny etc. ... i kalkujesz na sto sposobow... Zadzwon, powiedz jaka sprawa i problem, to Damian nawet jak nie obejrzy auta z kanalu czy tez jego Tata, to napewno moga cos Ci zasugerowac dobrego. a tak to bedziesz eksperymentowal i eksperymentowal w nieskonczonosc i nie pojedziesz na 29 listopada ... ![]() Wiem, ze od strony technicznej w temacie "teren" jestes "debesciak" z nas, ale zadzwon . ... p67 |