Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-11-18 17:43:27 Witam serdecznie wszystkich Forumowiczow!
Jestem szczesliwym posiadaczem Lady Niva, ostatnio trafilem w internecie na pare zdjec z roznymi przykladami tunningu wizualnego np. pod adresem http://www.autolada.hg.pl/tuning/bok4_big.jpg . Jestem b.zainteresowany zastosowaniem takich rozwiazan w moim samochodzie, jednak jest problem ze zdobyciem takich akcesorii. Probowalem sprowadzic takie czesci z Wloch, firma Orciari, jednak ku mojej rozpaczy okazalo sie ze firma zaprzestala produkcji czesci do Nivy. W zwiazku z tym mam pytanie do szanownego grona forumowiczow o wszelakie porady, wskazowki i mozliwosci zdobycia w.w. akcesoriow. Pozdrawiam. Szymon Sz. |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-25 18:33:02 Dla tych co lubia chromy ![]() |
![]() MikeB Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-12-30 15:54:51 Witam,
Mam następujące pytanie - znacie orientacyjne ceny tych upiększaczy nivki ![]() ![]() |
![]() Sniper Klubowicz NOK Niva California, Nub ... Posen | 2005-12-30 17:57:48 hehe tanie to to napewno nie jest - przepłacone pewni z 2 razy ![]() Poza tym jaki sens osłonek na kierunkowskazy - skoro cena tej ochronki będzie 3 - 5 krotnie droższa niż szkło kierunkowskaza - hehe a to ochrona przedniego leflektora zupełnie bez zastanowienia - niby jak ma tam chodzić wycieraczka?? ![]() |
![]() MikeB Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-12-30 18:26:25 |