Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-11-24 15:53:49 1. zgadzam się
2. ja bym wziął większy zapas ale niech będzie ![]() 3. Damian do roboty ![]() 4. niech będzie ![]() 5. czekamy do czwartku... 6. Damian czekamy na info co i jak ... co do "flaszek" to pamiętajcie aby zachować umiar ... w niedziele czeka nas jazda w terenie i do domu ![]() |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-24 15:53:59 Mysle, ze propozycja wyjazdu jest OK. Wezcie tylko pod uwage, ze bede pewnie jechal troche wolniej od was. ![]() Damianie, ktorego dnia i o ktorej przewidujesz powrot (jak wiesz z oczywistych wzgledow mnie to interesuje)? Pozdrawiam |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-24 18:41:57 Witam,
po kolejnych konsultacjach z Darkiem... 1. Spotykamy sie miedzy 10-11 na wspominanej stacji benzynowej. 2. Propozycja wyzywienia jest taka: - sobotnia kolacja i niedzielne sniadanie w Dresso, po pierwsze nie jest najgorsze, po drugie szkoda czasu na wlasnoreczne pichcenie, po trzecie nikomu nie bedzie sie chcialo jak dostaniemy w kosc ![]() Darek z Maldkiem szykuja ponadto grilla, min. kielbaski, pstragi z grila, piwko, maslanka. Tak wiec wszystko bedzie na miejscu, oczywiscie wszystko rozliczamy wspolnie ![]() 3. Jezeli czegos nie pokrecilem to Nivki beda stanowily 30% skladu w liczbie 4 (wiadomo kto), ponadto 1xGAZ (Darek), 2 x UAZ (Maldek i ktos o kogo zapomnialem zapytac), 1xPatrol (Wasz nowy znajomy o ktorym wspomnialem), 1xMisiek (Maciek chyba jednak sie zdecydowal ![]() 4. Prosze zebyscie oprocz oponek MT-kow, wzieli rowniez pod uwage duze prawdopodobienstwo duzej mgly po drodze, a w szczegolnosci w okolicach Piotrkowa, wiec predkosc przelotowa moze odrobine miejscami byc mniejsza niz 80km/h, no chyba ze macie na tyle mocne grile ![]() ![]() Jutro najprawdopodobniej dalsze informacje... Damian |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-24 18:53:29 W takim razie proponuje spotkac sie godzine wczesniej tj. o 6.30. Jak bedziemy mieli za duzo czasu, to pod Piotrkowem zrobimy sobie mala przerwe na kawe... |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-24 20:25:38
Wracac bede w niedziele, mozemy od razu pojechac odstawic Nivke do warsztatu, wezme klucze do firmy ze soba, i bez obaw bedzie zamknieta na strzezonej hali, nikt jej nie ukradnie, nawet deszcz nie zmoczy :d. Warsztat mam przy wjezdzie do Katowic od strony Warszawy wiec kluczyc tez nie bedziemy :d. Jedynym czym nie moge sluzyc to noclegiem (chyba ze przekimasz/przekimacie na ziemi) mieszkam w kawalerce z jednym malym lozeczkiem ![]() Damian |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-25 13:11:03 Ze wzgledu na szybki powrot pojade do ciebie sam, a reszte odesle umyslnym do Wawki, wiec pewnie na spanie bedzie malo czasu ![]() ![]() ![]() |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-25 15:52:07 Czesc Wszystkim,
Zczytalem to, co zostalo napisane ponizej. I pierwsze pytanie do Damiana: jezeli Darek i Maldek przygotowuja zarcie na "bibe" i ognisko na sobotnia noc i uwzgledniajac powyzsze, bedzie to impreza skladkowa, TAK? Czyli jezeli tak, to proponuje nie brac ze soba oddzielnego/indywidualnego jedzenia na wyjazd, a zrobic "skladke" na miejscu oraz oprzec sie na kuchni osrodka w Sulejowie, czyli na ewentualnym obiedzie w sobote i zapewne na sniadaniu niedzielnym z goraca kawa ![]() Czy oni tez beda kupowac na impreze "maslanke", jezeli tak, to proponuje wziasc na zapas, po "flaszce", i jednoczesnie dorzucic sie oczywiscie do skladki. Darek i Maldek, a obydwu mielismy ich okazje juz poznac z Damianem sa naprawde OK ! i jezeli Damian przekazal od Nich, to co napisal w tym temacie, to tak bedzie. Wyjazd Wawy. Czy w takim razie mozemy ustalic spotkanie na 7.00 na stacji Rafinerii za Jankami? Pozdrawiam, przemek67 |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-25 16:03:05
Zdazymy, zdazymy ... jakby co na hol pojdziesz do mnie. I tez zdazymy. Omiesdziesiatke masz jak w banku, nad dziewiecdziesiatka, to sie zastanowie w czasie jazdy z Toba ... ![]() przemek67 |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-25 16:07:42 Na sznurku, to pewnie bede jechal po obu pasach naraz ![]() ![]() ![]() |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-11-25 18:47:04 oki ja się zgadzam ...7 za Jankami a my się spotykamy 6.15 pod trasą ![]() |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-25 19:47:22
![]() przemek67 |
![]() Damian21214 Klubowicz NOK Pontiac Fiero '88 Katowice | 2003-11-26 19:50:52 Halo tu mowi "koordynator" ![]() Rozmawialem dzisiaj z Darkiem i jezeli czegos nie pokrecilem to: 1. Zarelko w zasadzie w calosci bedzie zalatwione na miejscu, w Dresso obiadokolacja, sniadanie i dla chetnych obiad w niedziele, wszystko platne oddzielnie, tak wiec nie trzeba decydowac sie na wszystko, godzine my ustalamy na miejscu. Ponadto jak juz wczesniej napisalem, a teraz potwierdzam, produkty na grilla/ognisko Darek z Maldkiem zapewniaja na miejscu, podobnie z napojami energetyzujacymi. Na miejscu podzial kosztow ![]() W zwiazku z tym do jutra wieczora, musielibysmy ustalic w miare dokladnie ile osob jedzie od nas. 2. Noclegi rowniez sa potwierdzone, w pawilonie jak sugerowal Pawel. Ilosc miejsc zarezerwowanych to minimum 20, ale 50 osob tez moze przyjechac ![]() 3. O tym ile zapasow wezmiecie ze soba kazdy zadecyduje sam :d, mala uwaga, w niedziele tez jezdzimy ![]() ![]() W sumie niczego nowego nie przekazalem :d... tym niemniej potwierdzilem, gdyby byly klopoty z trafieniem Przemek ma numer telefonu do Darka, a wiekszosc z Was numer do mnie ![]() ![]() Damian |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-26 20:06:44 No i wszystko wyjasnione.
Gentlemen? szykowac wyciagary, trapy, liny i kinetyki. I pilotow/pilotki tez przyszykowac., bo latwo nie bedzie, nie bedzie. ... ![]() ![]() Jedziemy!!! ... Ale super. Tak sie ciesze ![]() ![]() przemek67 |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-11-26 20:09:33 więc zgłaszam sie :
kacper + 1 Zbychu + 2 Przemek + 1 Boreg + 1 ale nie powiem tego na 100 % sam pewnie potwierdzi ![]() Jacek napisał że nie jedzie ![]() ![]() ![]() to tyle co wiem na dzień dzisiejszy ![]() [ wiadomość edytowana przez: kacper97 dnia 2003-11-26 20:50:26 ] |
![]() boreg Klubowicz NOK VW T-23 warszawa | 2003-11-26 20:35:39 Zgadza sie, ja +1. O ile dojade... |
przemek67 Klubowicz NOK | 2003-11-26 20:56:18
p67 PS. Tak jeszcze pomyslalem, bo traktowalem "Borciuchowe" problemy z przymruzeniem oka, ale moze faktycznie w trasie moga miec problemy. Moze by tak po Nich pojechac i przewiezc Ich na holu do Piotrkowa? To godzina wyjazdu z Wawy uleglaby wtedy zmianie. Ale i tak na 10-rano musielibysmy sie stawic do Darka. Ja moge po Borgow pojechac w sobote nad ranem, to nie ma zadnego problemu. |
![]() kacper97 (M) Klubowicz NOK Suzuki Vitara Warszawa | 2003-11-26 21:19:13 Przemku o ile dobrze czytałem to Boreg ma problem z zawieszeniem a nie z silnikiem ![]() więc czy go pociągniesz czy sam dojedzie ...nie robi różnicy ... no chyba że masz lawete ![]() ![]() Więc.... jedziemy wolniej spokojniej i Boreg dojedzie ... ![]() Pochwal coś nabył lepiej bo mnie trawi ciekawość ![]() |