Szykuje się wielka biba ...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... bo Janio kupił Fiata.

Fiata - legendę czyli auto Burzy.

Andrzejki chyba będą wyjątkowo mokre

Moje gratulacje Janio

Miiistrzem Pooooolski jest Janio....
Janio naaaajlepszy jest.......
Jaaanioooo to jest potęga.......
Jaaanioooo (cholera tu sie nie rymuje).

anyway Gratulacje!!!

Gratulacje - kant to jest kant

umarl krol, niech zyje krol!

tylko podpis juz zmien, na jakis mily dla nowego Pupila...

Wow! Brawo Janio Moje gratulacje z okazji wejścia w posiadanie "nowego" autka!

Gratulacje !
Jak widac nic w przyrodzie nie gine, a tym bardziej w "rodzinie" (czyt. w Klubie) .
Oby dobrze Ci sluzyl.

gratulki Janio

Janio. Zapomniałeś dodać, że masz do sprzedania komplet przydymianych szyb do poloneza.

Dzięki panowie.

W tym miejscu chciałbym złożyć gorące podziękowania dla Admirała, który poświęcił swój czas dla mnie. Admi - duża wódka dla Ciebie.

Acha - o mały włos stałbym się posiadaczem czerwonego Fiata 125p Pick-Up rocznik 1991 z gazem. spóźniłem się do gościa 10 minut - akurat klient wpłacił zaliczkę. Fiacior posiadał nadbudówkę a gość wycenił go na 1300zł.

Ale jak to mówią - nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Cytat:
2003-11-27 08:10:06, Admiral pisze:
Janio. Zapomniałeś dodać, że masz do sprzedania komplet przydymianych szyb do poloneza.

i światło stopu - wersję Halloween

Janio, raz jeszcze GRATULACJE !!!!

GRATULACJE

kurwa mac, przez ten cholerny most przeszla mi kolo nosa duza wodka!!!
gratulacje! przynajmniej nie bedziesz musial nalepiac klubowych najklejek

Wiedzialem, ze tak bedzie! Gratulacje. Jak to mowia dwie pieczenie przy jednym ogniu...

Cytat:
2003-11-27 08:51:37, pagan pisze:
kurwa mac, przez ten cholerny most przeszla mi kolo nosa duza wodka!!!

Ach te mosty

Pagan - przecież rozmawialiśmy. Jak chcesz most to przyjedź i go sobie wymontuj z zielonego potwora. Most chodził razem z 2.0

Cytat:
2003-11-27 09:06:32, Janio pisze:
Pagan - przecież rozmawialiśmy. Jak chcesz most to przyjedź i go sobie wymontuj z zielonego potwora. Most chodził razem z 2.0

wymontuj, hehe! chyba pilka do metalu ja i mechanika? spoko, poradze sobie, dzieki za checi.

Garatulacje Janio. Ktoś wcześniej dobrze zauważył. Oszczędzisz na nalepkach.

No, Jaaanio, super! Gratuluję, fajnie, że się z Burzą dogadaliście, i jego (teraz już Twoje) autko zostaje w rodzinie (czyli w Klubie).

pozdrawiam

Pagan, to tylko kilka srob (o ile pamietam pary kluczy 13, 15, 17, 19 i 22 mm) i masz mosy wyjęty i spowrotem wsadzony do swojego autka, a kluczami kazdy krecic potrafi