WYSZUKIWARKA - wersja testowa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Została uruchomiona wyszukiwarka w wersji testowej
Prosze o korzystanie.

Jeżeli zauważycie jakieś błędy w działaniu wyszukiwarki prosze wpisywac w tym poście. Zaznaczam że post związany jest TYLKO I WYŁACZNIE Z WYSZUKIWARKĄ ! tak więc prosze tu nie offtopicować.

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2003-12-02 15:42:23 ]

Ja wpisałem hasło"most"i nic nie znalazło,szukałem na piechotę.

Trzeba było wpisać tylny most i pozaznaczać odpowiednie rubryki.

Cytat:
2003-12-02 17:13:49, SCHIL pisze:
Trzeba było wpisać tylny most i pozaznaczać odpowiednie rubryki.

Tu się zgadzam, trzeba wszystkie opcje ustawić prawidłowo - ja też miałem problem na początku ale jak się przyjrzałem to już wszystko gra .
BTW - Fajowa ta "beta" wyszukiwarka

Więc na razie szukałem kilku słów i wyszukiwarka zadziałała prawidłowo, a więc - bez uwag
dziękują że już jest, bo bieda bez niej

Cytat:
2003-12-02 16:55:34, Nabauab pisze:
Ja wpisałem hasło"most"i nic nie znalazło,szukałem na piechotę.

Bo by wyświetliło 1/3 forum technicznego! Tak samo jak "głowica"

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

przy wyszukiwaniu wg. autora wyrzuca tylko wyniki z autorem wątku, także przy wybraniu "wszystkie posty użytkownika"

całkiem całkiem... wpisałem autora SPAjK i znalazło mi sporo... fajnie jest sobie poprzypominac pochwały ze zlotu..

wpisałem tytuł wątku "nuda" i też się nie znalazł buuu ale w końcu to wersja testowa beta

Cytat:
2003-12-03 20:35:33, Mokry pisze:
wpisałem tytuł wątku "nuda" i też się nie znalazł buuu ale w końcu to wersja testowa beta

Nuda Cie sama znajdzie - nie muisz jej szukać

BUUUU..z tą wyszukiwarką jest cos nie tak..jak wpisałem most..nic nie znalazłem, a jak wpisałem tylni most to..pokazał siemi temat o...tylni..ch lampach w caro !!!

Cytat:
2003-12-04 07:24:52, Soyer pisze:
(...) .jak wpisałem most..nic nie znalazłem, (...)

proponuję nie wpisywać całego wyrazu tylko wpisz taką frazę : mos* i wybierz koniecznie zakres szukania w przedziale czasowym, obiecuje że napewno znajdziesz wiele intreresujących Ciebie postów

w sumie zauważylem ze wreście wyszukiwarka przeglada posty z wiekrzeg przekroju czasowego co może pozwolić na znalezienie starszego postu jak pamietam stara robiła tylko na ok 3 miesiace wstecz

trochę skomplikowane te zasady wyszukiwarki

Cytat:
2003-12-06 21:02:58, Nabauab pisze:

Nab... w jakim sensie skomplikowane? poto jest tyle zakresów aby trafność była jak najbardziej przybliżona, a nie aby szukać w dziesiątkach znalezionych linków - pobróbuj napewno "ją" polubisz

Cytat:
2003-12-06 22:39:22, GDA pisze:
Cytat:
2003-12-06 21:02:58, Nabauab pisze:

Nab... w jakim sensie skomplikowane? poto jest tyle zakresów aby trafność była jak najbardziej przybliżona, a nie aby szukać w dziesiątkach znalezionych linków - pobróbuj napewno "ją" polubisz

Ja tam juz ją nawet polubiłem
Ale tu nie chodzi o mnie,co o nowych,którzy pierwszy raz tu wchodząwątpię,ze wszyscy się od razu połapią,dalej będa bałaganić.

Cytat:
Ja tam juz ją nawet polubiłem
Ale tu nie chodzi o mnie,co o nowych,którzy pierwszy raz tu wchodząwątpię,ze wszyscy się od razu połapią,dalej będa bałaganić.

Na razie jest to powiedzmy .... pół wyszukiwarki
Jak bedzie cala to napewno bedzie duzo prosciej.

pozdr.

Cytat:
2003-12-07 01:56:59, Nabauab pisze:

Spokojna głowa Od tego to My juz jesteśmy

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Próbowałem znależć temat o asistance w klubie ale bez efektu

Cytat:
2003-12-07 14:52:05, danield pisze:
Próbowałem znależć temat o asistance w klubie ale bez efektu

Daniel - assistance pisze sie przez dwa "s"
wpisujesz assistance > przedział czasowy - wszystkie, i jak na dłoni masz 3 tematy