Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-01-05 12:10:07 witam! cieszę się bardzo, że będzie kolejna rajdówka. Gdybyś potrzebował np Webery, to są na giełdzie hogi. Ja sam chciałem je łyknąć jednak cena i ewentualna możliwość przesiadki do innego auta, spowodowała, że odpuściłem sobie tą inwestycję. Napisz kiedy i gdzie planujesz starty to się może spotkamy na jakimś KJS. |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-01-05 15:37:50 Zgadzam się z Tobą zawias to podstawa. Na szczęście nie jest to super drogi wydatek (chyba, że chcesz Bilsteiny) . Jak bedziesz miał w lutym zawias, to w Lesznie jest 1.eliminacja Pucharu Polski Automobilklubów i Klubów, a później w marcu w Poznaniu. Jak starczy budżetu to chce wystartować w przynajmniej połowie z 10 eliminacji. A co do Brodnicy startuję tam od dwóch lat i w tym roku też napewno przyjadę. Pozdro. |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-01-05 21:42:16 Moje auto jest do dyspozycji CAŁE łącznie z szybami i podwoziem!!! Choćby za pokrycie kosztów paliwa. :-/ |
Mirek-Rally Łada 2105 Rybnik | 2004-01-05 23:12:23 Super pomysł z tymi sponsorami, jednak z własnego doświadczenia wiem, że bardzo....bardzo trudno przekonać kogoś nawet do niewielkiej sumy, jednak spróbować można zawsze! Życzę wszystkim powodzenia w szukaniu sponsorów na nadchodzący sezon rajdowy...jak tylko uda mi się odbudować moją Ładę to zamierzam pojeździć w Supersprintach (super zabawa), brałem w nich udział na początku zeszłego roku, gdy odbywaly się jeszcze na terenach POLICJI, teraz przeniesiono je na tor w Tychach i tam można już naprawdę pojeździć. Tor co roku jest jednym z OS-ów podczas Rajdu Imielin...marzą mi się jednak okręgówki i to nie tam jakimś Cieniasem czy Sejem w N0 tylko Ładą w gr. A !!! (ale to już inna bajka) |
pawel_krakow | 2004-01-05 23:22:14 Ja tez sie nie podniecam Mirek - ale powolutku , niezbyt nachalnie - uważam, że mozna spróbowac.
Paweł |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-10-15 15:19:25 Filmik z treningu Klubu Rajdowego Politechniki Poznańskiej, m.in. z 2 Ładami (w tym jedną klubową ) można ściągnąć z www.krpp.org |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2004-10-15 17:34:32 Super filmik!!! Nieźle wymiatasz tą swoją łajdaczką!!! A ta druga tez jest jakaś grzebnięta???
Hehe, a ten malacz to prosto na drzewo się rzucał |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-10-15 19:46:49 Hehe rajdówka już nie jest moja tylko dyferencjała, również nie wszystkie przejazdy były w moim wykonaniu A ta druga to prawie seria, zawias jest zmieniony, no i dobry drajwer jest |
Yanosik ŁADZIARZ Lanos Schneidemühl | 2004-10-15 22:57:34 Bartassi, a można z Wami potrenować Ja coprawda już po studiach, ale w Pile (póki nie ma śniegu) nie mam z kim jeździć . Filmik oczywiście bomba . |
bartassti SYMPATYCZNY GOŚĆ Subaru Impreza WRX Poznan / Thatcham | 2004-10-15 23:06:07 Najbliższy "trening" już w najbliższą niedzielę m.in. na torze rallycrossowym w Toruniu Zapraszam
www.krpp.org |
zax ŁADZIARZ była LADA 21072 '88 Konin | 2006-01-26 22:11:10 Obejrzyjcie ten filmik do samego końca
Lada vfts rally [ wiadomość edytowana przez: zax dnia 2006-01-26 22:13:17 ] |
tomekx siemianowice | 2006-01-27 12:34:27 Obejrzałem no i co??..... drzewo.
Ale ten pilot sie zdenerwował... |