| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2002-10-17 14:44:37 ANTYradarek to rzecz SUPER!! Do momentu aż go u Ciebie nie znajdą!!!!!! Koleś ma takie coś od 3 miechów iiiii jak na razie zaoszczędził jakieś 2 kawałki!!! Ale przebudował to ustrojstwo tak że w kabinie ma jedynie kontrolkę i BIPER! a reszte gdzies upakował w komorze!!
|
Edmund_Dantes OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | 2002-10-17 14:53:09 Witam
Miałem takie ustrojstwo przywiezione z Berlina za około 100 zł efekt był taki że piszczał niemiłosiernie i to wtedy kiedy chciał w mieście często poza miastem rzadziej Aż w końcu poprosiłem znajomego kolegę Policjanta żeby mnie ustrzelił pod garażem,co ciekawe "antyradar" nawet nie zipnął Pozdrawiam Edmund Dantes |
yenot Omega A C20NE Caravan Wrocław | 2002-10-18 10:58:04 Hi !
Coby się podszkolić z teorii http://www.republika.pl/wykrywacze_serwis/ Bardzo fajna strona. Chłopaki tez przerabiają antyradary. Ja mam i uzywam. I wychodze z załozenia, ze lepiej jak cześciej popiszczy a ja zdejmę noge z gazu, niz miałby nie piszczeć w ogóle. Jak namierzają kolesia przede mną, to ja o tym juz wiem. Jak jadę sam, przede mną pusto, zdązę jedynie przyhamowac. Kupilem za 150 pln, jak mialem juz na koncie 500 pln do zaplacenia. Nie żałuję. Nie kupujcie patentów za 20 pln. Mój jest uzywany ale ma juz wykrywacz fotoradaru. Polecam Allegro, tam jest z czego wybierac. Pozdro. |
JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-10-18 21:59:01 No dobrze panowie docenci, wszystko jasne jak działa, ale jaki wniosek, kupować czy nie, a jeśli kupować to jaki?
Podpowiedzcie coś bo te suszarki to zagranie poniżej pasa Czy niebiescy mogą się czepiać o używanie takiego urządzenia i czy należy je ukryć przed ich wścibskimi oczkami? Uchylcie trochę rąbka swej wiedzy. Pozdr Janusz |
z0mbie Opel Omega B Opole | 2002-10-19 16:22:34 moim zdaniem teraz w naszym kraju antyradar jest bezuzyteczny. skonczyly sie czasy radarow stacjonarnych, ktore "sialy" sygnal na kilka kilometrow do przodu, i co najwazniejsze, pracowaly non-stop (szkodzac jednoczesnie obsludze, czyli kochanej policji nie wiem jak jest z wykrywaniem przez antyradar maszynek popularnych za zachodnia granica (tzw. blitz-e) i videoradarow instalowanych w pojazdach nieoznakowanych uwaga! nie radze instalowac urzadzen zaklocajacych prace radaru - "dzamerow". moj kumpel mial sprawe w kolegim d/s wykroczen (gdy jeszcze istnialo). jak sie okazuje niebiescy nie sa tacy glupi i wiedza, ze gdy na wyswietlaczu radaru pojawia sie jakies glupoty, to znak, ze kierowca probuje ich oszukac... to tyle mojej wiedzy w tym temacie pozdrawiam zbyszek |
Mlody_Omega Lanser Pabianice | 2002-10-19 20:41:12 I pomyśleć, że nie tak dawno chciałem zostać "misiem" |
Osiah Opel Vectra B Radom | 2002-10-19 23:45:22 [quote]
Używanie antyradaru jest u nas niezgodne z prawem, misie mogą go nam odebrać, nie musi być nawet podłączony wystarczy, że będzie w aucie [quote] A mnie sie wydaje ze policjant nie ma podstaw do tego zeby zabrac antyradar jesli nie udowodni ze zostal uzyty. Posiadanie antyradaru nie jest zabronione - a tyko jego uzycie. Tak samo jak z gorzala, flaszke moge sobie wozic chocby przymocowana i na desce - mam taki kaprys i mi wolno... natomiast wypic sobie..... Ale sam fakt ze w samochodzie mam napoczeta flaszke wodki nie oznacza ze jestem pijany - a juz na pewno nie moze mi jej misiek skonfiskowac - aaale to tak na marginesie mi sie wypslo..... Pozdrawiam Osiah ps. slyszalem o "leczniczych" wlasciwosciach tego urzadzenia ale jakos szkoda mi troche kasy - moze po pierwszym mandacie zmadrzeje |
JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-10-19 23:50:06 Osiah
Sądząc po twoim zdjęciu to na flaszkę jeszcze masz z rok czasu Pozdrówka Janusz |
Osiah Opel Vectra B Radom | 2002-10-20 00:00:32
O! a ja myslalem ze jutro sobie lykne ze 3 lufki
Jak bede mial tylko pare zloty i moze zona dobry dzien to moze zakupie do mojej "spacerowki" Pozdrawiam Osiah |
JanuszGnitecki Forumowicz OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2002-10-20 00:10:10 Osiah
Łyknij sobie bez krępacji Pozostaje nam tylko przepisowo jeździć Pozdr Janusz |