Podłokietnik Yaris

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Montował ktos z Was w swoim Yarisie podlokietnik miedzy fotelami kierowcy i pasazera, polecacie cos takiego?

ciekawe jak to wyglada i jak sie montuje a o cene nawet nei pytam

Cytat:
2004-01-31 23:57:17, no_fear pisze:
Montował ktos z Was w swoim Yarisie podlokietnik miedzy fotelami kierowcy i pasazera, polecacie cos takiego?

Kiedys widzialem cos takiego na zdjeciu - jakas firma z zachodu albo stanow cos takiego miala w swojej ofercie. Poszukaj w wyszukiwarce "google". A na allegro widzialem jakies uniwersalne, ale nie wiem czy beda pasowac do yarka.

Pozdro,
Beep

pelno tego na niemieckim ebayu....

na allegro tez

podlokietniki

wg tabelek pasuje do yarka

ten temat był już kiedyś wałkowany na forum...
jak dobrze pamiętam to wtedy doszliśmy do wniosku że nie ma opcji kupienia czegoś takiego u autoryzowanego dilera (a to pomijając koszta było by najlepszym rozwiązaniem)
takie "uniwersalne" mogą tylko szpecić, a też nie wiadomo czy nie będą przeszkadzać... mogą się okazać za wysokie i nie będą wygodne...
ale jak ktoś kupi i sprawdzi to chętnie i ja się nad tym zastanowię

Ja w salonie Toyoty widzialem jakis podlokietnik ale na tylnim siedzeniu w Yarisie... szkoda ze nie zapytalem o cene. Moze ktos wie ile taki kosztuje?

ten podłokietnik to jest montowany do wersji ciężarowej
wg mnie wygląda kijowooooooooooo strasznie
o cene nie pytalem ale z kratkę w promocji dołożą za 1700PLn

nie iwem czy to aktualne ceny..i czy on jest na przo czy an tyl ale podaje linka..

hej
Teraz już na pewno mozna kupić taki podłokietnik w ASO cena-chyba 200 zł podobno wygodne ale tego nie sprawdziłem

hmmm jest ten podłokietnik ale go nie ma
Byłem w tym tygodniu w "moim" salonie czyli w Bytomiu... Powiedziałem że jest coś takiego ale oni jakoś nie chcieli mi uwierzyć byli przekonani że tego nie ma i jak głupiego pytali się czy na pewno do Yarisa Podobno podłokietnik do Ave kosztuje bagatela 3000zł no chyba że on jest z lodóweczką i ze skóry... ale już nie wnikałem w to (poza tym Ave chyba ma w serii montowany podłokietnik).
Przesłałem do tego salonu w Bytomiu stronkę którą podał Marcos... napisałem o co chodzi... i żeby to sprawdzili ale wiadomości nie mam

Cytat:
2004-03-05 15:24:41, alan03 pisze:
hmmm jest ten podłokietnik ale go nie ma
Byłem w tym tygodniu w "moim" salonie czyli w Bytomiu... Powiedziałem że jest coś takiego ale oni jakoś nie chcieli mi uwierzyć byli przekonani że tego nie ma i jak głupiego pytali się czy na pewno do Yarisa Podobno podłokietnik do Ave kosztuje bagatela 3000zł no chyba że on jest z lodóweczką i ze skóry... ale już nie wnikałem w to (poza tym Ave chyba ma w serii montowany podłokietnik).
Przesłałem do tego salonu w Bytomiu stronkę którą podał Marcos... napisałem o co chodzi... i żeby to sprawdzili ale wiadomości nie mam

Mylisz sie . W nowym ave w wersji terra nie ma oryginalnie podlokietnika tylko mozesz kupic za ok 1.500 zeta, sa takie tanie podroby rowniez w salonach za ok 300 zl i chyba sobie sprezentuje.

tu widać że podłokietnik jest i kosztuje 200 zł.http://www.toyota.chodzen.pl/karta.php3?id_model=1

źle wkleiłem- sory może teraz się uda
salon Toyoty

najwyraźniej jest takie coś ale nie wszyscy dilerzy o tym wiedzą

bo to tacy dilerzy. Jak pytałem o wkład filtra z węglem aktywnym to zrobili taaakie oczy. A jak bylem na drzwiach otwartych to Yariska miała brudny silnik - ja w urzywanej mam czystrzy niż oni w nówce - wstyd

na allegro jest cos takiego: podlokietnik
kiedys byl taki temat "na allegro..." albo jestem slepy albo huz go nie ma
jakby ktos kupil to to co wyzej pokazalem to niech sie podzieli wrazeniami.
g

Dzisiaj rozmawiałem z najbliższym mi ASO i zdziwili mnie mówiąc że wiedzą o co chodzi, mają i jak chcę obejżeć to nie ma problemu bo jest na magazynie . Cena 201 zł.

Kiedyś przy okazji lookne na to cudo (przydałby mi się schowek na kasety)

Pozdr