Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
miodek997 TOYOTA DRIVER Toyota Yaris 1,3 Luna Warszawa | 2004-03-29 09:26:59 JA naprawiałem w tym roku pojazd ( maj) po kolizji w ASO MArki. Muszę przyznać, że robota wykonana fachowo... i bezgotówkowo. Żadnych problemów. NAtomiast ostrzegam przed Toyota Bielany ul. Klaudyny 1. Naprawy to perfekcja braku perfekcji.
Ale słyszałem dużo dobrego i o Wiśniewskim. JA osobiście serwisuję pojazd T.Włochy... tyż b. polecam. |
gosiek Toyota Corolla Warszawa | 2004-03-29 09:36:26
Ja naprawiałam w Markach a dodatkowo tam też zgłaszałam szkodę do Hestii - i juz mnie nie interesował problem wyceny itp... A chociaż mam po ostatniej wpadce awersję do serwisu w Markach to część blacharsko-lakiernicza jest the best (podobno najlepsza w Polsce) |
mw72 Warszawa | 2004-03-29 11:29:12 a o toyota radość ktoś może coś powiedzieć ?? |
krystek12 TOYOTA DRIVER TOYOTA COROLLA LIFTB ... Wesoła Warszawa | 2004-03-30 08:49:35 Ja odradzam radość - pisałem już kiedyś o tym
oj żeś ty nie zeskrobał tego zajca - oj był by pasztecik |
MarQs TOYOTA DRIVER Yariska Warszawa | 2004-03-30 09:31:32 ja tez blacharke robilem w Markach. to byla w sumie drobnostka, ale zrobione ladnie. jedyne co zapomnieli to nakleic folie przy nadkolu, ale po upomnieniu sie poprawili |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-03-30 15:51:25 Poczekaj na porównanie Wiśniewskiego z Klaudyny
Trzymamy kciuki, informuj na bieżąco. |
mw72 Warszawa | 2004-03-30 16:21:12 Jak narazie start gorszy od klaudyny - obsluga
;-( Pan sie strasnie spieszyl w poniedzialek wreczyl mi plik dokumentow i kazal wszystko uzupelnic w wtorek rano wrocic ale mam ze to wszystko co najgorsze mnie tam spotkalo
|
Bigman TOYOTA DRIVER YI/E12 Wawa | 2004-03-31 15:54:28 ja odbudowywałem swojego yarisa po dzwonie właśnie u Wiśniewskiego
z obsługi i jakości wykonania naprawy jestem bardzo zadowolony gdy pojechałem na oględziny po naprawie do ubezpieczyciela to nawet oni mówili, że jest bardzo ładnie zrobiony co ważniejsze - nikt nie chce wierzyć, że samochód jest po dzwonie i nie miał przodu i boku wszystkie PMS yarisy z warszawy były już niestety dzwonione i wszystkie były naprawiane właśnie u Wiśniewskiego - wszyscy są zadowoleni i polecają dalej co do tego, który jest najlepszym serwisem blacharskim toyoty w Polsce to nie wiem - nie naprawiałem w każdym więc trudno mi jest ocenić wiem jednak, że tylko 3 aso w Polsce mają certyfikat toyoty "Body & Paint" w tym właśnie Wiśniewski przy odbiorze sprawdź czy samochód będzie miał wszystkie przezroczyste naklejki na progach i błotnikach bo takie drobiazgi łatwo przeoczyć |
mw72 Warszawa | 2004-04-01 12:11:50
że co ?? chyba jestem lamerem w tej dziedzinie (to moja pierwsza toyotka) i nie wiem o jakich naklejkach mowisz u mnie poszły tylko plastiki zderzak, osłona silnika, halogen i mocowanie nadkola blachy całe |
mw72 Warszawa | 2004-04-01 12:41:08 no to jestem w szoku
samochód juz gotowy do odbioru dzis popołudniu - express - i wszystkie formalności z Hestia zalatwione + Bardzo duży plus dla Wisniewskiego
|
Bigman TOYOTA DRIVER YI/E12 Wawa | 2004-04-01 14:00:19
poszukaj naklejek w okolicach kol to zobaczysz - zabezpieczaja przed uszkadzaniem lakieru przez kamienie lub pasazerow
to co to za dzwon ... |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-04-01 16:46:34
No widzisz |