Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Art126 Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-03-29 17:09:21 Czy istnieje możliwość wprowadzenia edytora tekstu w postach, aby podkreślał błędy ortograficzne etc?
Myślałem aby było to tak zrobione że podkreślenia widzi tylko piszący tekst w okienku "pisanie posta"(i tylko wyedy), bo wiadomo forum z podkreśleniami to głupota, po prostu aby przypominało piszącemu w trakcje pisanie że ten wyraz jest błędnie napisany, piszący zrobi poprawkę(albo i nie) i wyśle post, post byłby widoczny dla wszystkich już bez żadnych podkreśleń niezależnie czy był poprawnie napisany czy nie. |
Art126 Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-03-29 20:15:24 A co to przeszkadza kolegom z zagranicy? Po prostu jak będa pisać post to tak jak w normalnym edytorze będzie podkreslenie tekstu jeżeli słowa będa źle napisane, oni(zagraniczni użytkownicy) mogą to sobie olać i odpalić aby wysłać post na forum.Zresztą ile % osób piszących na forum motonews jest z zagranicy, bo to taki argument przeciwny po to chyba aby jakiś był. |
daemon (A) Ford Fusion POZnan* | 2004-03-29 20:27:51 eee... jesli juz to napewno jako opcja, ktora trzeba sobie wlasnorecznie wlaczyc - nie robmy z kazdego obligatoryjnie analfabety.
pozostaje kwestia softu i polskiej bazy slownikowej, masz pomysl? dodam jeszcze, ze to nie moze nic kosztowac - nikt nie zamierza sponsorowac innym edukacji... pozdr. |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-03-30 07:22:57 Tak jak juz pisalem apropos tego pomyslu na forum f&f (chyba) tylko teraz w skrocie
PO CO to komu ???? nudzi sie niektorym .. bossze pozdr |
Art126 Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-03-30 10:45:14 Acha no spoko widze że nic z tego nie będzie, ok to był pomysł, widać komuś sie nie chce ruszyć tyłka, albo był to głupi pomysł.
Pozdro |
Art126 Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-03-30 10:50:01
Thaniel ty to masz chyba jakiś problem...., piszesz "z góry" , jak to po co , podałem argumenty tu, i na f&f forum jeżeli nie umiesz wyciągnąć wniosków to inaczej Ci tego nie przetłumacze |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-03-30 10:55:47 Odpowiedzialem na twojego priva i nie chce mi sie tu powtarzac
co do txtu " nie chce sie komus ruszyc tylka" to chyba nie masz pojecia o czym mowisz cya i pozdr |
daemon (A) Ford Fusion POZnan* | 2004-03-30 11:14:23
o to to EOT pozdr. |