OT: Antyreklama

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie oto fotki nadesłane do mnie przez Bogdana.
Liczę na to ,że autor sam wszystko wyjaśni i skomentuje, także na razie pozostawiam bez komentarza:

Sorka - przez pomyłkę umieściłem wątek w sprawach klubowych, a miałem w OFF - TOPIC. Zoltar popraw to proszę

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2004-04-10 13:44:57 ]

Bo na razie nie wiadomo o co chodzi

no ja tez tak ogladam te zdjecia i nie wiem o co chodzi W kazdym razie fajne felgi ma - tyle tylko ze jak przz przejazd kolejowy ma przejechac to go chyba dzwigiem przenosza zeby ich nie pogial

o co chodzi???...Ludziska!-o TOTALNE ABSOLUTNE I NIEULECZALNE BEZGUSTOWIE !!! ...Właściciel chciał pewnie zaszpanować montując koła z wozu drabiniastego (285/30 ZR22 !! ) do "LekSYFUSA" ale osiągnął efekt szokujący "in MINUS"!! oglądało to auto jeszcze paru ludzi /tam na parkingu/ -wszyscy byli full zdegustowani już samym brzydactwem samego nadwozia, a o kólkach??-usłyszałem tylko "....O Rany...ale ruina!!! taki wypas ale nie do tego auta!!!"...

No skoro autor się wypowiedział, to ja też dorzucę dwa grosze:

Powiem krótko - przerost formy...... te fele są poprostu za duże i właściciel osiągnoł odwrotny od zamierzonego efekt.

Co do samego samochodu (nie licząc felasków) to ja osobiście bardzo lubię Lexusa.

Fakt. Przesadził o 2-3 cale oraz za wysoko stoi (Bez skojarzeń )

bo to jest w stylu amerykanskim robione. Jak ktos byl tam to nie o czym mowie. Mogl troche jeszcze zawieche obnizyc to by lepiej wygladalo. Tak takie rzeczy sa na porzadku dziennym i niektore takie przypadki mi sie podobaja. Zreszta to ja wogole gustuje w amerykanskiej motoryzacji. Niektorzy murzyni montuja np. podobne felgi do samochodow typu GMC Denali co jedna felga kosztuje 10000$ - a efekt jest taki ze jak autko sie zatrzyma fo felga sie kreci dalej - super efekt

Cytat:
2004-04-10 15:16:09, mcneo pisze:
bo to jest w stylu amerykanskim robione. Niektorzy murzyni montuja np. podobne felgi do samochodow typu GMC Denali co jedna felga kosztuje 10000$ - a efekt jest taki ze jak autko sie zatrzyma fo felga sie kreci dalej - super efekt

Ostatnio założyli takie fele w "Monster Garage" (TVN Turbo) w odcinku poświęconym organom na kółkach
Wyglądało to ciekawie i tandetnie za razem.

Ja powiem tylko tyle: PORAŻKA! A fuuuuuuuuuj! !@#$%&^$@)
TFU TFU! W życiu nie pomyślałem że to Leksus! O matko jak można zrobić sobie wóz na siano z takiego autka?? <-------- nie wiem nawet jaką emoikonkę dać

No nie
A ja myślałem, że chcecie wiedzieć o której ten sklep otwierają

Cytat:
2004-04-10 15:53:42, HenBas pisze:
No nie
A ja myślałem, że chcecie wiedzieć o której ten sklep otwierają

Dla ścisłości....ten jedyny w Polsce (i pewnie nie tylkow Polsce) sklep w którym zawsze kupisz świeżą słomę !!...dowożoną oczywista regularnie widoczną na w/w fotkach furmanką zwaną "LekSYFUS" mieści się w Katowicach na ul.Curie Skłodowskiej

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2004-04-10 18:47:54 ]