MotoNews.pl

Porady techniczne...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
I wszystko, co tylko z Waszymi autakmi się dzieje opisujemy tutaj

Hmmm....To ja mogę napisać, co się dzieje z Maciejusza, Bauera i moim Mogę ale nie napiszę Jak to powiedział Marek Konrad w Kilerze: "Wiem ale nie powiem"

Sprzedane

Cytat:
2004-04-26 00:13:24, -SerU- pisze:
Hmmm....To ja mogę napisać, co się dzieje z Maciejusza, Bauera i moim Mogę ale nie napiszę Jak to powiedział Marek Konrad w Kilerze: "Wiem ale nie powiem"

A ja wiem

tez chcialbym wiedziec szczegolnie co z moim

a moj stoi na podworku dziwne

No dziwne, hehe

No Maciejusz już swoje autko dostał Od jutra operacja...hmm...powiedzmy RS Mam nadzieję, że wyzdrowieję bo leje mi się z nosa i mam temperaturę 37,2. Coś mi się chyba termostat spierdofasił albo jakaś uszczelka puściła

O co chodzi z Fabią Maciejusza? Ja mam Fabie GT i jetem ciekawy jaka jest jego.

Pozdrawiam

moja jest niebieska wlasciwie niebiesko czarna aktualnie

Jakbyś sobie jeszcze czarny taki po bokach walnął to niezły kontrast by był, najnowsze trend w tuningu, dwukolorowy pojazd

no widzialem dzisaj fabie na wypasie dzielo sztuki

seru a mi zdeszaczki zrobisz ?
jakas dokladke ?

A mi zrob 100KM wiecej

Cytat:
2004-04-28 22:03:52, gruszka pisze:
Jakbyś sobie jeszcze czarny taki po bokach walnął to niezły kontrast by był, najnowsze trend w tuningu, dwukolorowy pojazd

Wiesz.. to nie glupi pomysl.. tak sobie dzis myslalem, ze mozeby zostawic maske na czarno, tylną klape też i jeszcze dach na czarno prysnąć

Cytat:
2004-04-29 14:33:07, maciejusz pisze:
Cytat:
2004-04-28 22:03:52, gruszka pisze:

Wiesz.. to nie glupi pomysl.. tak sobie dzis myslalem, ze mozeby zostawic maske na czarno, tylną klape też i jeszcze dach na czarno prysnąć

cala na czarny mat i bedzie stealth F117A

Jakby co to poniżej dla tych, co nie widzieli fotki Maciejusza Skody. Mam nadzieję, że mnie za to nie zabije

Cytat:
2004-04-30 20:55:13, -SerU- pisze:
Jakby co to poniżej dla tych, co nie widzieli fotki Maciejusza Skody. Mam nadzieję, że mnie za to nie zabije

ja musialem go prosic pol godziny zeby wyslal mi wiec chyba Cie zabije ale z drugiej strony JA na to nie moge pozwolic

Cytat:
2004-04-30 20:55:13, -SerU- pisze:

za to Cie nie zabiję, ale za moją przednią szybę zdecydowanie tak W sensie ona kwalifikuje się do wymiany - cała w wyżartych kropkach od spawarki W nocy mało przez nią widać

No ten badlook daje rade
ale halogeny...

BTW: grill by milotec czy coś innego?