Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2004-05-12 17:40:12 Qrwa... tankuje dzisiaj na Orlenie... cena 3.99zl za PB95...
Zalalem do pelna za 240zl... poszedlem do kasy... place... przy okazji slysze rozmowe obslugi... - zmien juz teraz - ok, za chwile zmienie Wychodze z budki i widze kurwa jak cena zmienia sie na 3.89zl... 5 sekund po tym jak zaplacilem po starej cenie... CHUJ mnie strzelil normalnie... wiecej u tych skurwysynow nie zatankuje I nie o kase tu chodzi tylko o jebane zasady uczciwego handlu !! |
kristo zielono/złoty Warszawa | 2004-05-12 17:53:24 ja tych pseudo handlaży wachą omijam wielkim łukiem...
... z zapiętą kontrą raz, że szkoda kasy, dwa silnika no i osiągi niższe |
mario26DR Limo Long Vehicle Gdynia | 2004-05-12 22:15:01 Nie bede sie wypowiadal co do marek rafinerii.Lecz zauwazylem jedna ciekawa rzecz,obojetnie gdzie ostani czasy zatankuje,to paliwo wydaje sie dobre,lecz jak nie wyjezdze go w ciagu tygodnia,to jakies ubozsze sie staje,bak caly bez dziur,woda sie nie leje, bena nie odparowuje.Na shellu ,to moze lezakowac dluzej,czyzby wytracaly sie te wszystkie rozpuszczalniki i inne paskudztwa ,ktore dolewaja po cichu? |
Conrad_V6 Signum 3.0 V6 CDTI S ... Białystok | 2004-05-13 07:59:44
To ja Ci tylko powiem, że to samo powiedział mi znajomy na stacji.... Shell Pozdrawiam Konrad P.S. Tylko VPower jest Shellowski |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2004-05-13 08:59:48 To dobrze macie że jest jakaś inna stacja niż orlen ja jestem na nich skazany - nie dość że najdrożej to jeszcze nie najlepiej. |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2004-05-13 09:10:13 Moj brat wozi paliwo. Tu w gdansku wszyscy tankuja w rafineria gdanskiej, shelle, bp, aral, tylko orlen ciaga od siebie a to i nie zawsze. Problem pojawia się wtedy gdy paliwo jest na stacji. Zależy od stacji jak jest dobrze kontrolowana to jest ok, jak źle to dupa nawet u shella nie pomoze. Dlatego ja tankuje na dużych stacjach Lotosu (firmowych) Orlenu, nawet shella (ale nie v-powera )
i nigdy nie miałem problemów z żadną z nich. Zwracam tylko uwagę na jakość obsługi, i się z nimi droczę ) |
WoSiU DEADSOUL Opel Omega B MV6 Wrocław | 2004-05-13 10:29:39 margrab777 powiem ci jedna z najgorszych dzielnic i jedna z najgorszych stacji i najlepiej mieszne tam jest paliwko ...
pozdr Wojtek |
warpi VW Golf MK2 Międzyrzec Podlaski | 2004-05-13 12:12:07 Jesli tankuje na Orlenie to tylko LPG i nic wiecej, moze wy macie jakies inne stacje, albo pracownicy walą w huja i nas jest dobra obsługa i ten gaz jest najlepszy w okolicy. |
psinthos LOB NET MEMBER SternenFlotte Warszawa | 2004-05-13 14:36:04 A ja zawsze tankuje na Orlenie - ale zawsze wylacznie na jednej stacji (na Gryzbowskiej w 'pieknym' miescie stolecznym). Jeszcze nigdy nie mialem tam zadnego problemu z paliwem.
|
Zdroja Opel Omega A 2.4i Pyrzyce / Szczecin | 2004-05-16 13:33:50 Paliwo zawsze na początku jest dobre, dopiero stacjie dolewają czegoś. Są źle kontrolowane. U mnie np. w Pyrzycach, z tego co słyszałem, to zawsze kontrolują ten sam dystrybutor. Zawsze ten sam zbiornik paliwa jest kontrolowany, a jest ich 6.
Ps. Polecam bezobsugową stację NESTE. Paliwo jest tam tańsze, a auto jakoś lepiej chodzi, jak tam tankuję. |
Szymek_J Omega C Szczecin | 2004-05-16 19:30:58 tez tankuje na Neste i jestem zadowolony, szkoda ze juz nie maja promocji dla klientow mBanku |
macgregory Omega B Kombi Wrocław | 2004-05-19 22:49:31
To skąd ta różnica mocy i ilości przejechanych kilometrów skoro LPG jest z tego samego źródła. Ja tam zostaje przy Shellu. |
Grande Kluska Wawa/Eudezet | 2004-07-13 10:41:05 Powitać wszystkich zgromadzonaych....
Co do stacji w PL to kazdy ma własne zdanie. Shell rzeczywiście ma dobre paliwo (wynik własnych obserwacji) i czasem tam zaleje. Ogólenie latam na gazie i mam dwie stacje jedna z nich to Orlen (sic!) i jak na razie odpukać nie polecieli sobie w grzybka, druga to mała stacja prywatna - sam gaz. Różnica w cenie to ponad 10gr a jakość identyczna. Benzynio... to Neste, Shell (jak jestem w jego okolicy) lub JET. Choć ta ostatnia w Łodzi zaczeła lecieć sobie w kulki.... Poza tym raz na dwa miechy zalewam do pełna i jest luz.... Pozdro 4 ALL |