Chlodnica+Espero ciagle mnie zaskakuje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Najpierw maly wstep. Ubywało mi plynu, nie moglem zlokalizowac wycieku ale po pewnym czasie jak zaczelo go ubywac wiecej i wiecej. Zauwazylem ze wyciek jest na laczeniu chlodnicy z gumowa rura laczaca termostat z chlodnica.
Pierwsza mysl sparciala guma wiec zdemontowalem rurke i o zgrozo SZOKKK.
Po pierwsze rurka wychodzaca z chlodnicy okazala sie z plastiku ( pewnie tylko mnie to wprawilo w zdziwienie ) co wiecej po sciagnieciu gumowej rury okazalo sie ze ten przepiekny koreanski plastik jest totalnie popekany i praktycznie rozpadl sie w rekach.
Na 100% nie da sie tego przykleic ( chyba ze robil by to jakis super wykwalifikowany magik). Czy mozna wymienic sam plastik z chlodnicy czy odrazu cala chlodnica do wymiany. I gdzie to zrobic w Wawie. Jak zobaczylem ten obraz nedzy i rozpaczy to ugiely sie podemna nogi Dzieki za kazda rade.

Pasuje Oplowski plastik ponoć.

Czytaj temat Piotr-ka

Proszę.

To cos czuje ze nie ominie mnie wizyta w inter carsie . Rozumiem ze chodzi o Opla Ascone ?

Heh teraz to sie podłamałem. Obdzwonilem pare sklepow i hurtowni w Warszawie. W jednej ( na Jagielońskiej) nawet mieli ta część w 2000 roku sztuk 1 Dzisiaj poszukam w Inter carsie mam nadzieje ze naprawde ten opelek bedzie pasowal bo inaczej