| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mlody18 Opel Astra Białystok | 2004-07-02 11:29:11 Drodzy klubowicze, znajomy jest zainteresowany ściągnięceim auta z Niemiec,czy może ktoś z was ma jakieś namiary na komisy w niemczech, gdzie takie sie znajdują.Wiecie może gdzie można znaleść oferty takich niemieckich komisów w internecie. Jeśli macie adresy takich komisów prosze o podanie linków. Z góry wam dziękuje. |
Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2004-07-02 11:41:55 zobacz tu - odrazu na wyszukiwarke ci sie otworzy w jez polskim |
Bono Pełnoprawny Klubowicz naczelny śledziojad Szczecin | 2004-07-02 12:41:27 |
Jacob v40 Kraków | 2004-07-10 22:11:30 u mozesz sobie po polskiemu poczytac http://www.webmobil24.com |
Vincent Pełnoprawny Klubowicz Opel Omega Sedan 2.0 ... Szczecin | 2004-07-10 22:39:35 Witam
Sam śledzę z tym samym zamiarem te serwisy i stwierdzam niestety że ceny w większości zastraszające... Poszły znacząco w górę w momencie kiedy my Polacy i inne nacje zaczeliśmy czyścić ich podwórko, co nie cieszy ani naszych ani ich kupujących |
maxiu Opel Astra II Combi Luton/Szczecinek | 2004-07-11 19:31:39 Z doswiadczenia wiem ze najlepiej kupywac od wlascicieli z domow.
Kupuje sie gazetke i jezdzi od domu do domu...mozna duzo urwac z ceny. |
mlody18 Opel Astra Białystok | 2004-07-12 10:06:09 Dzięki za pomoc , ale juz udało sie znajomemu kupić autko , mimo że nastawiał się na niemcy , to wyszło że autko kupił na litwie , tam jest ogromny komis , litwini ciągną tam autka z niemiec , i póżniej je sprzedają , jest troche lepiej bo samochód wcześniej rejestrują ( a więc możliwość że autko może być gradzione jest praktycznie zerowa).Ceny wcale nie są takie odstraszjące , za civica 1.3 16 v , ze ścianieciem przez osoby które się tym zajmuja zapłacił niecałe 10 tys zł , zaznacze ze autko jest z 95 roku , wersja noblesse (abs, wspomaganie , elektryczne szyby , elektryczny szyberdach) . |
mlody18 Opel Astra Białystok | 2004-07-25 19:59:29 Jacob z opłatami nie trzeba sie martwić , tylko trzeba kombinować , nikt ci nie udowodni , że zapłaciłeś za mało , tylko trzeba pisać oświadczenie ( wiem bo znajomy tak miał przy rejestracji) , i wtedy wymyślasz , że autko zniszczone jest w środku , że np szyba pęknięta itp, nikt z urzędu przecież nie będzie wychodził i oglądał jaki jest stan auta. Ale ostrzegam że z rejestracją trzeba się trochę nabiegać. |
orlen Forumowicz Już tylkoOMEGA A 2.0 ... Nowy Tomyśl | 2004-07-25 21:58:30 Też miałem kiedyś taki przypadek ale biegły po fakcie wycenił auto jeszcze o 15 % mniej niż miałem na rachunku
Sprowadzanie aut z zagranicy moge doradzić przy załatwianiu formalności oraz przed zakupem jak ograniczyć koszty tłumaczeń. |
_Bartek_ Pełnoprawny Klubowicz Poznań | 2004-08-23 21:19:26 taka ciekawostka...
kolejny genialny pomysł ministerstwa mający umniejszyć import starych aut... klik - link POZDRO :/ |