Z cyklu Adam Słodowy "Psuj to Sam"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
"Nadejszła wiekopomna chwila" aby zmienić tarcze hamulcowe a, że wykonuje "proste" czyności sam tak po analizie literatury zabrałem się ostro do dzieła. Wszystko było OK do chwili demontażu macki. A że śruby tam "że ho ho"klucz marki 19 w łapę i jechane. Młotek i te inne sprawy. Po 3 godz. zmaganiach obie tarcze wymienione. Efekt pierwszorzędny. Deptanie w heble przy ponad 140 żadnych dygawek. Zainteresowanym "osobistą wymianą" służe pomocą.

Pozdrawiam

P.S.
Wbrew pozorom prosta sprawa a w miejscowościach gdzie nie ma dobrego mechaniora wybitnie przydatna umiejętność. No pozostaje pewność, że wszystko jest solidnie zrobiona. Wkrótce cały artykuł ze zdjęciami.

brawo MAN !!!

czekam na fotki z Twoich wypicin

mam nadzieję, że przy tych czynnościach słuchałes trochę.... joł men, madafaka, joł men....

I oczywiscie unc unc unc

Gieroy moja Omga też dostała nowe hamulce w zeszłym tygodniu Napisz ile dałeś za torcze i klacki (zobacz mój post w 'duperelkach' o archiwum x )
a poza tym to na razie nie szalej, daj szanse sie ładnie klockom dotrzeć Ja teraz z dnia na dzień zauważam, że lepiej się hamuje, za to jak zaraz po montażu wyjechałem na ulice to mało w coś nie wjechałem, bo nie hamowało prawie w ogóle

ps. niestety przy montażu nie słuchałem jołmadafaka ani umcumc ani nawet ojdadana, czy to źle?

Cytat:
niestety przy montażu nie słuchałem jołmadafaka ani umcumc ani nawet ojdadana, czy to źle?

Fatalnie

Teraz musisz pierdyknac ciegiem 50 sluchogodzin Krawczyka lub Budki Suflera

Także czekam z niecierpliwością na "reportaż"

)

Pozdrowionka
Gryzzly

Cytat:
2004-07-05 08:39:24, DrA pisze:
Cytat:
niestety przy montażu nie słuchałem jołmadafaka ani umcumc ani nawet ojdadana, czy to źle?

Fatalnie

Teraz musisz pierdyknac ciegiem 50 sluchogodzin Krawczyka lub Budki Suflera

Taaa......... lub 10 min Nailbomb

Jasne,jak kumpel kleil omege po stluczce to puscilem mu Budke Suflera z utworem ; "..Ratujmy co sie da...."

Cytat:
2004-07-05 23:50:54, mario26DR pisze:
Jasne,jak kumpel kleil omege po stluczce to puscilem mu Budke Suflera z utworem ; "..Ratujmy co sie da...."

Lub "Nie wierz nigdy kobiecie...."
i rdza jej później wylazła......

Cytat:
2004-07-05 06:46:58, darq pisze:
ps. niestety przy montażu nie słuchałem jołmadafaka ani umcumc ani nawet ojdadana, czy to źle?

Jak to nie sluchales jołmadafaka umca umca umca,przeciez teraz kazdy tego slucha bo to trendi jest.

hehe, ostatnio u mnie w autku słychać drum'n'bass, a tam ciężko o łojmadafaka, a umcumc może by i się czasem znalazło, ale w wersji bardziej jak umc umc .. umcumc ...... umc ... umc umc itd
(kto wie ten wie )

pozdro

ps. niedługo bede własnoręcznie lutował mp3plajera, bo mi się kaseciak znudził

Cytat:
ps. niedługo bede własnoręcznie lutował mp3plajera, bo mi się kaseciak znudził

A czy to cos o wdziecznej nazwie jest dla mnie gotowe ??

Real hartkor music to niektórzy otrzymali od pewnego znanego tu osobnika z czasów jego większej autorskiej aktywności muzycznej.

Śruby same się odkręcają.

Ale żeby być sprawiedliwym, to muszę powiedzieć że przykręcają się też same

Cytat:
Real hartkor music to niektórzy otrzymali od pewnego znanego tu osobnika z czasów jego większej autorskiej aktywności muzycznej.

Ta jest... potwierdzam, ze to najbardziej hartkorowa tworczosc jaka znam Idealna rowniez do prac remontowo-budowlanych. Tynk sam odlazi ze scian. Testu samodzielnego wlazenia tynku na sciany nie przeprowadzono.

a kto to ?

Cytat:

Cytat:
a kto to ?

jak to kto ?! swojego nie poznajesz?!

odpadanie tynku to bonus dodawany do płyty

urg-artista-kurwamać-niedoceniony

ta recenzja to mnód na moje uszy: "wypłuczyny że aż robi się niedobrze, czuć snobizmem na kilometr i pretensjami do bóg wie czego"

chyba gość chciał mnie opierdolić

Cos w tym odpadaniu jest , jak puscilem sobie na laptopie to odpadl mi zatrzask od matrycy ...

pozdrawiam

ups

Sorki urg-u zapomniałem

czas kończyć ten dzień pracy swoich już nie poznaję

Cytat:
Sorki urg-u zapomniałem

napisz jeszcze raz urgu to zabiore na zlot młotek i przeklepie ci furke na sedana w jedynie słusznej wersji nadwozia.