Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
speedmaster Moderator Group Pony&i30 Częstochowa | 2004-07-22 11:25:06 jest taka możliwość żeby z jednego topicu przenieść kilka postów i założyc nowy topic z tymi postami???????? |
daemon (A) Ford Fusion POZnan* | 2004-07-22 14:55:43 Niestety nie ma takiej mozliwosci.
pozdr. |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-09-07 03:02:48 Otóż to - mnie również brakuje możliwości wydzielenia części postów jako osobnego wątku. Często zdarza się tak, że w czasie dyskusji na jakiś temat zostaje poruszone zupełnie inne zagadanienie, nijak nie pasujące do tytułu wątku, w którym zostało zaczęte. Nie rzadko okazuje sie to być bardzo ciekawe i wartościowe, a pozostawienie tego pod innym tematem praktycznie uniemożliwi odszukanie tych cennych informacji przez zainteresowanych. Dodanie krótkeij informacji w temacie nie rozwiązuje problemu, szczególnie gdy temat przewodni zmienił sie na 25-ej stronie, po czym powrócił do pierwotnego na 29-ej itp.
IMHO taka opcja powinna się znaleźć w przyszłości na forum, jak z resztą wiele innych. Toteż z niecierpliwością czekamy na zmiany . |
Grzech Polonezy dwa i pół. :) Nieporęt | 2007-04-20 13:11:46 Widzę, że nadal czekamy. Ja zakładam nowy wątek, a z wypowiedzi nie pasujących w starym robię szereg cytatów w mojej wypowiedzi i po krzyku |