Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
icek astra II Warszawa | 2003-05-05 12:30:58 Sorry Panowie, ale mam komunię córki. Nie da rady. Ale duchem jestem z Wami.
|
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-05 12:43:35 Ja się pojawie, jak nieswoim autem (mam awarie ) to z kimś się zabiore.
P.S. Ktoś będzie miał wolne miejsce ? |
Forest RegionAdmin 3.8l v6 POWER ;) Poznań | 2003-05-05 16:37:36 I tu też mnie nie będzie!!.. .. dolina... .. kiedy przyjdą lepsze czasy??.. Narazie nie mam co marzyć o jakimkolwiek wyjeździe.. buuuu!!... Sorka i miłego spotu!! |
NJOY ASTRA II NJOY gdynia | 2003-05-07 17:06:53 Już, już, już... dochodziłem, do wniosku że na pewno sie wybiorę, ale z tego co widać, termin jakoś mało frekwencyjny.
Wobec tego, może przełozymy to na inny weekend... Poz NJOY |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-07 17:32:18 Termin dobry jak każdy inny zwłaszcza że z chencią bym sobie pojeździł. Problem polega na tym że znowu ludziska dają nieparlamentarnie mówiąc dupy Niemówie o kolegach z południa bo to przecierz naturalne że niekt przez Rzeczpospolitą poginać na mały zlot niebędzie ale Pomorskie daj równo dupy i to niepierwszy raz.
Ustalmy termin klubowego zlotu ogólnego, gdzieś na lipiec. Nie w Gdyni nie w Krakowie tylko gdzieś w centrum. Potrzeba tylko kawałka drogi żeby można było pojeździć i noclegowni. Niech w końcu zjedzie się więcej aut i ludzi. Jak tylko zrobię coś z tym kołem to Cię wezme Adam. |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-08 13:17:17 Bartek dasz rade z tym kołem, pojedziemy może sobie w celu rekreacyjnym i jak zwykle sami bo znowu niemożna liczyć na klubową brać.
Dzisiaj jestem w fazie załatwiania głowicy i prawdopodobnie w przyszłym tygodniu odpale auto. |
Tomek_gdy Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2003-05-08 15:03:52 siemanko spokojnie panowie dzialam w tym celu aby jak najwiecej autek jechalo, w planach ma jechac Mec, Long, K_r_y_s, ma byc spora rzesza z FSOAK no i z MantaClub sie szykuje pare furek, nawet ze szczecina wiec frekwencja powinna jako taka byc no i pewnie zjawi sie paru niezrzeszonych nigdzie
Potryk, nie ma problema mozesz jechac ze mna pozdrowka i licze na dobra frekwencje A tak na marginesie to slyszalem ze szykuje sie tez do Borska Trojmiejski Klub Tuningowy, i Audi Klub chyba czytaja ktores z forum albo u nas , albo na FSOAK, ewentualnie na MantaClub, bo tylko tam sie pojawila informacja o zlocie |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-09 21:56:13 Bardzo mi przykro ale niestety nimogę się pojawić, ponieważ wyjerzdżam do Elbląga na uroczystość rodzinną Bardzo chciałem wpaść w końcu na real polish air force base , nawet uzupełniłem z tej okazji brakującą oponę ale coż siła wyższa. Dobrej zabawy życzę, może jeśli będe wyjerzdżał po południu to wpadne na zaspę. |
Tomek_gdy Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2003-05-10 10:08:41 i tak jak sie orientowalem juz to prawdopodobnie nikt oprocz mnie nie jedzie na tego spota z Opel Klub, jest mi troszke wstyd przed chlopakami z FSOAK, za nasza frekwencje, no ale jaka bedzie frekwencja to sie okaze jutro...... |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-10 15:15:59 tomek niestety bezx ascony ale ja bede na pewno tylko jeszcze nie wiem czy sam czy z osoba towazyszaca |
Tomek_gdy Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2003-05-11 17:47:58 i po zlocie, za frekwencje oplowiczow jest mi wstyd tylko jeden opel- oczywiscie moj, no i przybyl tez Zajac_11 bez asconki, ale zabral sie z kolega z FSOAutoKlub-u.
Ogolnie zlot uwazam za udany, zreszta jak zwykle chlopaki z FSOAK potrafia sie bawic , i zmobilizowac do dosyc dobrej frekwencji na zlotach i to co miesiac a u nas frekwencja gorsza niz 1 maja szczerze nie widze sensu organizowania jakichkolwiek spotow, nie mam pretensji do kolegow z innych wojewodztw proste ze nikomu nie bedzie sie chcialo jechac tyle kilometrow, ale w FSOAK jest jeden kolega ktory to na spoty trojmiejskie przyjezdza z Ostrowca Świetokrzyskiego |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-13 11:13:33 Ja co do tego że niebyłem czuje się usprawiedliwiony (awaria auta - dopiero za tydzień będe miał). Pozatym bywałem praktycznie zawsze na spotkaniach.
Jeśli chodzi o reszte to się dołącze że jak zwykle dali ciała. |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-13 14:10:15
Widzisz!!! Ja się starałem ostatnio coś zorganizować, Bartek się starał i lipa - frekfencja była taka że sami sobie na kawkę poszliśmy. Może jak będziesz ogłaszał że w lipcu w Łebie zlocik to więcej Braci się zjedzie . Więc czekam na jakieś info odnośnie Łeby Pozdrawiam Adam |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-13 18:02:27 adam moja ascona jest juz na warsztacie wiec ja niedlugo tez gdzies sie pojawie
a po drugie to musi byc sprawna do torunia bo mam zamiar ja tam zapedzic )) i jesli nadal nie zmieniles zdania to jedziesz ze mna ?? |
Tomek_gdy Opel Manta 3.0GT/E Gdynia-3city | 2003-05-14 16:37:27 No to jeszcze przed Łeba proponuje jakies spotkanko, w 3 city tak zeby , nikt nie marudzil ze nie ma na paliwo bo za daleko mamy gdansk- pas startowy , sopot- opera lesna , jest i gdynia- skwer kosciuszki, albo polanka redlowska, wiec jaki termin i kiedy??? ja na razie wstawiam nowe serduszko mojej mani (na razie tajemnica jakie) do przyszlego weekendu powinna jezdzic a tu macie
fotki tego co sie dzialo a tu macie moja manie pozdrawiam |
Bartek RegionAdmin Monza Gdańsk | 2003-05-14 18:35:52 Do łeby jadę.
Zając Adam ma już wygrzany fotel w Seniu Maćku niezdejmuj tej listy. Tuż przed spotem porozsyłam wszystkim na maila. Jest tam gdzie pojeździć??? |
potryk (S) RegionAdmin Opel Vectra B Pomieczyno | 2003-05-14 19:02:28 Sorki Zajac, ale tak jak Bartek napisał mam miejsce u niegu od dawna
Maćku daj jakieś info co do Łeby Pozdrawiam Adam |
zajac_11 Pełnoprawny Klubowicz omega/Borewicz/Monza gdansk | 2003-05-15 05:47:09 to znaczy ze jade sam????? leeeeeeeeeeee ale spoko
jakos to przezyje wczoraj bylem na warsztacie i jaka byla moja radosc gdy mechanik powiedzial zebym przekrecil stacyjke a wiec panowie oglaszam ze moja ascona juz WRUCILA DO ZDROWIA i czekam na najblizszy spot |