Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-12-05 12:17:25 Daj spokój Prowo - forum LOB to forum LOB. Nikt nie będzie tu kasował postów. tak sie składa że jestem panem i władcą jako moderator więc nie masz czym sie przejmować. Jak dało sie zauważyć na forum OKP kilku klientom bardzo zależy na biciu piany :vide posty "nowe forum", "wyścigi uliczne" itd. i klienci z fireroad i fso którzy gdyby mogli wyciągnąć ręce przez monitor zadusiliby co niektórych adwersarzy. nikt nie mówi że forum ma traktować tylko i wyłącznie o mechanice, elektryce itd. ale zapiekłość co niektórych jest chyba typowa dla polskiego grajdołka. jak 3 TYPOWYCH polaków spotka sie przy piwie to tematem są: polityka i piłka nożna, no i że ten*** pan stefan z 3 klatki to złodziej a pani ala z siódmego to dziwka. Tak jak ustaliliśmy na party lob debilne posty z lob forum usuwam. Polemikę pozostawiam. i w miarę możliwości odpowiadam na pytania, zarzuty, podlizywanie się etc. a odpowiedzi z piaskownicy "nie bo nie" raczej nie usłyszysz.
pzdr LOS BESTIALES NIE CAŁKIEM ESPANIOL ps. btw zauważyłeś że raczej 99% bestiales oceniło zlot w krakowie średnio, a okp rozpływają się z rozkoszy ? nie byłem, nie wiem coś w tym jednak jest ... jeszcze raz wszystkiego najlepszego ... bez okazji |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-12-05 13:44:35 No to zaczelo sie.
Z tego co piszesz Prowo rozpoczal sie brak tolerancji na stronach OKP , mam nadzieje ze tu mimo wszystko nie zagosci. Prowo urzedniczka przkonana ( rejstracja silnika ) i powiem ze byla bardzo mila. |
Prowo LOB WETERAN Kura Indian ze wsi (OPO) | 2002-12-05 13:59:52 No to gratuluję siły perswazji.
Dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi - dotyczy to wątku o rejestracji pojazdów - na forum OKP. Pzdr. |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2002-12-05 15:52:41 moje posty w tym samym temacie o którym pisał prowo też zostały skasowane przez okp. zapewne dlatego że usiadłem jeszcze raz na "nabijaczy" postów oraz wymieniłem z dabem kilka poglądów. ale za to dokonała się likwidacja licznika postów co uważam za wielki sukces.
zauważyłem też wielokrotnie miejsze zainteresowanie treścią forum okp ze strony wielbicieli LOB, co jak sądze jest wynikiem obniżenia /niestety/ poziomu wypowiedzi. trudno fajnie było i może jeszcze kiedyś będzie. |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-12-05 16:02:13 Nie pozostaje nic innego niz zorganizowanie kolejnego LOB o nr IV
i prosze o przyjzny dla mnie termin. W celu oczywiscie zacisniecia wiezi, no i itd. |
DrA eS ... | 2002-12-05 23:30:51 Prowo !!
Nie lacze sie z Toba w zalu po usunieciu z forum OKP... bo wiem, ze Ci nie zal. Mnie rowniez. I dlatego postanowilem olac to forum i jego moderatora ( ktorego nie znam, a ktory - po lekturze jego odpowiedzi na Twoje posty i czesci jego postow na OKP - wydaje mi sie byc skonczonym DUPKIEM !! ). I ZAPEWNE CZESC INTELIGENTNIEJSZYCH CZLONKOW OKP ZROZUMIE TO !! Bo to juz nie jest forum - to BAZAR !! Czesc postow przypomina raczej bluzgi bazarowych dresiarzy niz INTELIGENTNIEJSZYCH CZLONKOW. PS. URG - to ja jestem tym jednym procentem ktory nie ocenil zlotu w Krakowie jako sredni - oceniam go jako BEZNADZIEJNY. I mowiac Twoim stylem : moze mam zjebany leb ale jak widze debila w Oplu to jest on dla mnie tylko kolejnym debilem z ktorym nie chce miec nic wspolnego. * * LOB * * Exclusive Club Of Opel Omega |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2002-12-06 00:07:55 Witam kolegów.
Oj nie było mnie dwa dni a tu tyle zmian hmmmm... No cóż chłopaki jeśli kogoś męczą kompleksy jego ból. Ale nic dziwnego OKP nie potrafi odróżnic zdewastowanego parkingu od lotniska więc nie wymagajcie od niego zbyt wiele , zresztą byłem tam i widziałem jak błyszczał wiedzą Przypuszczam że nie tylko ludzie z LOB nie tolerują takiego traktowania członków "OKP" po nas pewnie będą inni zostaną blokowani "bo wiedzą więcej" W sumie cała sytuacja jest raczej śmieszna , pajdokracja (nie wiem jak to sie pisze) w wydaniu moderatora. Prowo zabrał rozbestwionemu dziecku lizaka i bachor naburmuszył się strasznie Cleber Życie jest za krótkie żeby jeździć krótkim samochodem. [ wiadomość edytowana przez: Cleber dnia 2002-12-06 01:00:30 ] |
DrA eS ... | 2002-12-06 01:46:11 Dopisze cos jeszcze. Bo mnie nosi po nocy.
1. Moje posty ( 3 szt. ) tez poszly na drzewko z forum OKP. 2. Urg : Sa tacy co ruchaja stare dziwki i tez rozplywaja sie z rozkoszy. 3. Prowo : siwe wlosy to masz nie przez przypadek - slusznie zauwazyles. I prawda jest !! Wsparcie masz. Nie tylko moralne. Nie bede stal i patrzyl jak bija kolegow. 4. PiotrS - witaj w LOB. Zapraszamy na zlocik. W dogodnym terminie ?? - dla Bestialesow zawsze jest dogodny. Emblematy LOB chciales - a adres gdzie ?? 5. Res - ty jestes kulturalny czlowiek. Uwazaj na szczeble - czesto sie lamia i mozna poleciec na leb. My jestesmy z Toba ( a przynajmniej ja ). 6. Z OKP dajmy spokoj bo tracane gowno zazwyczaj tylko mocniej smierdzi. 7. Makaveli : na naszych zlotach maluch nie musi sie ukrywac. Czymkolwiek przyjedziesz to bedzie Bestia ( a i Resowi bedzie weselej, ze nie sam klepie furke ). Co do OKP - pamietamy !! I obiecuje jedno : przeklepie osobiscie kazda furke - na ZAPOROZCA - kazdemu kto osmieli sie podniesc reke na moich kolegow lub zanieczyscic to forum jak forum OKP !! W***ilem sie, a zadko mi sie to zdarza. * * LOB * * Exclusive Club Of Opel Omega [ wiadomość edytowana przez: Dramar dnia 2002-12-06 01:54:27 ] [ wiadomość edytowana przez: Dramar dnia 2002-12-06 02:01:44 ] |
gelczas OMEGA 3000 Radom | 2002-12-06 04:09:47 Witam Szanownych LOBów
Na wstepie napisze, ze mam propozycje. Moze by tak przujac wersje a) Resa i skonczyc klotnie z OKP, dac spokoj ew. polozyc laske. Mamy swoje forum i jest nam na nim jak w niebie (przynajmniej mi). Jak ktos juz wspomnial ruszana kupa zazwyczaj nie pachnie, a w masce gazowej moze byc niewygodnie Odczekac sprawe i bedzie dobrze, a jak nam zaczna za bardzo na glowe wchodzic to sie pomysli... (jest pare sposobow i pare juz nawet mam na mysli A klotnie LOB z OKP sa na potrzebne jak gaznik LOTUSowi Ps. Szkoda tylko, ze jak ktos obcy wejdzie na forum OKP, poczyta... to moze powiedziec: "ci od opli to straszne skur..." Bylo nie bylo Omesia tyz Opelek. Dla niektorych na zszarpane nerwy polecam zimny browarek i przejazdzke Omega agresywnosc = zero Pozdro dla wszystkich... |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-12-06 10:24:58 albo przejazdzke omesia i zimny browarek . atmosfera zgestniala, mysle wiec ze czas olac sprawe, lub jak kto woli polozyc laske. zenujacy poziom klotni nie jest godny wysilku wlozonego w riposte. glupota jest nieuleczalna jak mawia moja malzonka. na szczescie LOB nie zalezy od nikogo i nikt nie będzie decydował o czym mamy pisać na swoim forum. mam przyjemność zawiadywać tym forum więc nie toleruję debilizmu na nim vide post "co tu tak pusto" - tym samym mamy ochronę prze śmieciami.
koniec kropka czuję że naklejka OKP zniknie szybciej niż sie pojawiła na boczne j szybie. eh żizn takaja... |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2002-12-06 12:00:50 Prowo ale twoich stad to nikt nie dogoni nawet na zimowkch. Wiec czlowiek o ksywie ... nigdy Cie nie dogoni, nie musisz mu niczego udowadniac on nie dosiad Omegi.
Napisze wam szczerze ze ja ostatnio w zwiazku z atakime zimy wybralem sie na przejazdzke omega o 23:30 ( co by bylo malo swiadkow mojej porazki ) stanalem pod gorka, przy ktorej czasami sie zatrzymuje w drodze do pracy. No i sprobowalem ruszyc .... no i rechotalem ze smiechu bo pomimo mioch skromnych umiejnosci nie dalem rady. Po 10 minutach wrocilem ale moim samochodem, poszlo gladko ach ten naped na 4 jest super. Dlaczego o tym pisze, po pierwsze ze Prowo wspomnial o zimowkach, po drugie ja sam kiedys napisalem ze nie bede zmienial na zimowe opony ( 4x4 ), bo mi sie to nie oplaca ( myslalem ze jakos zime przejezdze jednym autem ) DAB mnie skrzyczal, no po trzecie ze w omedze tkwia juz 4 zimowe kola i jestem gotow wyruszyc na IV LOB, o ktorym sam wspomnialem, proszac o przyjazny termin. Mysle ze Piotr wlaczy kompa i cos skrobnie. Obiecane piwko czeka ( irlandzkie mocne ) " Jedna Omega ze wszystkie Omegi, wszystkie Omegi za jedna Omegę " |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-12-22 23:33:19 po przeczytaniu tej lektury stwierdzam że LOB jest drużyną na medal,jeden za wszystkich................. to mi się barrrdzo podoba.
osobiście nie mam nic do innych użytkowników OPLI ale chamstwu mówię nie i z buta gości. pozd. |