Zdiecia do oceny!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
postanowilem zamiescic kilka zdiec mojego K-Shell'a. Nie jest on jeszcze w takim stanie zeby zadawalal mnie w 100% ale podoba mi sie.

Najblizsze plany to:
-usuniecie chlapaczy
-Złozenie białych kierunków bocznych od Opla Corsy
-zarówki H4 Philips blue vision lub +50 %
-nakladki na pedały
-aluminiowa gałka zmiany biegów
-glosniki JBL
-usuniecie bialego paska z przedniej szyby i zrobienie go z czarnej foli do szyb
- polakierowanie zaprawek
- polakierowanie bębów na czerwono
-podswietlanie silnika i bagaznika
-założenie sportowych lusterek Vitaloni Californian

a oto zdiecia

Czekam na oceny i propozycje co moge zrobic lepiej a by moj Malec wygladal jeszcze fajniej

[ wiadomość edytowana przez: skubip dnia 2004-09-02 13:12:21 ]

zadnych zdiec nie ma.

sa zdjecia

pozdro

btw. proponuje pomnijeszyc te fotki troche bo mi na stalycm laczu sie dlugo laduja a co dopiero ludziom na modemie.

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2004-09-02 13:14:09 ]

ładny zadbany kolor najbardziej mi siem podoba
ogolnie goodie

uuu panie dopiero zlookalem wszystkie fotki
no wiec pytaneui co za szerkoosci laczkow z przodu masz??
a propozycje zeby ladniej wydgladal -
wywal ten pasek z nad swiatel i spod klapy bagaznika

[ wiadomość edytowana przez: cool_gacek dnia 2004-09-02 13:25:17 ]

Maluszek bardzo ładne.
- przywroc normalne wloty
- zdejmij to czarne z przodu
- ładniej by sie prezentowl jak by nizej stał
Ale ogolnie bardzo mnie sie podobuje.

Cytat:
2004-09-02 13:12:32, goorek pisze:
zadnych zdiec nie ma.

sa zdjecia

pozdro

btw. proponuje pomnijeszyc te fotki troche bo mi na stalycm laczu sie dlugo laduja a co dopiero ludziom na modemie.

[ wiadomość edytowana przez: goorek dnia 2004-09-02 13:14:09 ]

te zdiecia i tak juz sa pomniejszone i to sporo
bo byly w rozdzielczosci 2048 x1536

CZŁOWIEKU to pomniejsz je JESZCZE!! One są ogromne jak na możliwości niektórych łączy!!

Ja tu widze tylko malucha na rekinach. Moim zdaniem to nie ma czego oceniać.

Ładny zadbany, fajny kolorek. zrób zaprawki. usuń ten pasek z przodu i może jeszcze troszkę popracuj nad wlotami bo jakoś dziwnie wygląda ta siatka. Może troszkę go obniż.

Coś masz zrobione w silniku ??

Ładny maluszek, ale taki zwykły. Na glebę go, polakieruj nadkola i wyczyść przednie pas z tej czerni paskudnej. Lusterka zmień na mniejsze, jakieś bardzie stylowe. Ładne zadbane rekiny, ale na rekinach jeździ już 1001 maluchów. Ogólnie ostatecznie jestem na TAK.
EDIT: Jestem coraz bardziej na nie. Co ta za imitacja blacy ryflowanej w środku i jakiś wiejski neonik?? Fajne masz klaksony - to mi się podoba. I to mocowanie siatki we wlotach

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2004-09-02 13:43:47 ]

Cytat:
2004-09-02 13:28:20, moch pisze:

EDIT: Jestem coraz bardziej na nie. Co ta za imitacja blacy ryflowanej w środku i jakiś wiejski neonik?? Fajne masz klaksony - to mi się podoba. I to mocowanie siatki we wlotach

[ wiadomość edytowana przez: moch dnia 2004-09-02 13:43:47 ]

to nie imitacja tylko blacha aluminiowa ryflowana troche za gruba bo 4mm ale taka byla .......hihihi

Czy to w aucie ZOSTANIE w jego wersji docelowej ??

Ale wiocha te wloty z siatki ,jedyne co jest tam na poziomie to felgi.

po pierwsze wywal ten badziew z przedniego pasa i ze świateł. Po drugie wywal tą badziewną siatke w miejscu wlotów powietrza. To jest straszne!! po trzecie tylny zderzak jest krzywy! źle to wyglada.

A po czwarte to zadbany kaszlaczek

A TAK APROPO MA KTOS ZDIECIA IDEALNEGO MALCA CO DLA KAZDEGO BEDZIE SUPER?????

Cytat:
2004-09-02 14:23:54, mountez pisze:

NO WIDZISZ !!! SORKI ALE NIE MOJ STYL POPROSTU MI SIE NIE PODOBA!!!CHROM SIE ROBI OCHYDNY!!

p.s.JAKIES INNE PROPOZYCJE

Wracając do oceny niżej prezentowanego malca
Człowieku masz zajebisty lakier ja mam polakierowanego renowację i jest słabo wziołem się dzisiaj za polerkęJa pie%$^*&le roboty w huj żeby uzyskać taki lakier jak Ty masz... już ledwo klepię paluchami w klawisze
a poza tym ładne felgi i pozdejmuj te badziewia o których poprzecdnicy wspomnieli

Oj niezabardzo mi podchodzi. to z przodu aut chlapaki aut na siatke zaloz wloty moze bedzie lepiej wygladac. te naklejki z klapy aut ogolnie jeszcze cos z niego bedzie.

Niewiarygodne, to przecież niebieski malan na rekinach!!!!!!! I do tego w tak unikalnej wersji FL. Jestem pod wrażeniem, naprawde niespotykany okaz!!!!!!!!!!!!!!!!

chcesz zobaczyć ładnego kaszla to sie przejedź do salonu fiata(serwis) na rogu jak sie z niwki jedzie na zagórze i skręca w kierunku klimontowa!! taki czerwony gleba ładne 13''alu a tak to seria.
tu sie raczej wypowiadamy o innym tjuninku,ale...

Dla mnie ten kaszel jest ideałem, rafała_maxi tez jest super tylko to już prawie nie maluch