Czy to maluch kogos stad? WPI XXXX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czerwony, badlook, obnizony, alu, glosny wydech, wydaje mi sie ze silnik seria bo bylo slychac dwa kaszelki w srodku kierowca (1 sztuka), fotele cos a'la skora bezowa z czarnym... ktos sie przyzna? widziany dzisiaj na rondzie w konstancinie okolo 14 bys mnie przejechal na pasach ta sciagalka....

TAKI

Cytat:
2004-09-02 14:51:39, skubip pisze:

TAKI

bardzo podobny... ale napewno mial rejestracje WPI... ale bardzo podobny

Trzeba sie bedzie rozejrzec jak bede z pracki wracal, na ktorym rondzie ? przy albercie ?

Tego EPI to ja znam. I jednak każdy EL to bubEl. Już mu popękały łączenia blach po tym spawaniu i szpachlowaniu.

Cytat:
2004-09-02 16:35:41, maskekk pisze:
Trzeba sie bedzie rozejrzec jak bede z pracki wracal, na ktorym rondzie ? przy albercie ?

a gdzie ty pracujesz jezeli mozna wiedziec? nie na tym rondzie blizej torow.. kolo fryzjera szukacje a znajdziecie bo wyglada zajebiscie

bede szukal i sie rozgladal. jak ma tamtejsze blachy to napewno mi sie w oki rzuci to moze wtedy jakis maly wyscig z nim skonstruuje ?

widzialem dzis to auto...to te ze zdjecia
n blachach WPI XXGW bodajze.....Jezdzi nim mlody typek,ale nie chcialo mi sie zawracac, zeby z nim gadac,bo w druga strone jechalem....

A Ty Maskekk tylko o ściganiu muślisz... no ale wsumie to suniesz jak rakieta...

Wcale nie tylko, ale jak go przyfiluje to sie sprawdze z nim