Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bodziot "Misia" czyli Fiat P ... Kraków | 2004-10-05 18:01:01 poprostu jak chce zacytować post w którym ktoś kogoś zacytował to pojawia mi sie tylko text postu bez cytatu
a jesli ktoś np odpowiadał sekwecyjnie czyli cytat -> odpowiedz -> cytat -> odpowiedz to pojawia mi sie tylko ostatnia odpowiedz |
thaniel Moderator Group Fiat Siena/Opel Astra Warszawa - Natolin | 2004-10-05 19:29:22 I znowu przez konstruktorow schodow reszta cierpi
Jak dla mnie wogole moze nie byc cytatow wystarczy mi ctrl+c ctrl+v pozdr |
GDA Moderator Group 3city | 2004-10-07 07:54:42 Bodzio - niestety wielu userów forum nie potrafiło dobrze wklejać cytatów kaskadowych i wychodził niezły bałagan na forum, tabele się rozjeżdżały i trzeba było to wszystko naprawiać ręcznie
ja powiem tak - błędem jest cytowanie wypowiedzi na którą odpowiada się bezpośrednio "post po poście" a to niestety jest nagminne, co innego ustosunkowanie się do wypowiedzi z wcześniejszej częsci tematu |
Race_D FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-10-12 01:46:51 Oj jak ja lubie cytować...
Z cytowaniem moich wypowiedzi na pewno może być teraz problem . ps. Oddajcie obrazki w sygnaturkach!!! |