Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2002-12-23 17:34:39 Panie, Panowie, Koledzy i Przyjaciele !
nadeszła chwila rozstania. rozstania z dotychczasowym przedmiotem mojego porządania, czyli Omesią. myslałem o tym długo i od długiego czasu. po analizie wszelkich za i przeciw wniosek nasunął się tylko jeden: za tą cenę trzeba wóz sprzedać bo mało kto da takie pieniądze. tak więc klamka zapadła i zaraz po nowym roku Omesia zmieni właściciela. nie płaczcie jednak niewiasty bo oto na horyzoncie pojawi się nowy, tym razem męskiej nazwy, fascynujący i ponadczasowy samochód - imię jego brzmi Senator. zamiana jast konieczna z uwagi na kolejną porcję wydatków, których wymaga Omesia, a poza tym nie jest bez znaczenia to czym dysponuje ów wspaniały następca: serducho 3.0 24V, 204 PS, automat, dwustronna klima, podgrzewane siedzonka, pełna elektryka na czworo drzwi, szyberdach, regulowane zawieszenie, licznik digital i jeszcze długo by wymieniać wiem, wiem że tym co napisałem narażę się Klubowiczom LOB jednak nie zamierzam zmienić swojej decyzji a jeśli zacznienie mnie izolować to założę własny konkutencyjny klub LSD / fajnie brzmi/ czyli Los Senator Demonos |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2002-12-23 21:16:53 Robercie SENATOR tak jak OMEGA brzmi dumnie.
Nie sądze by ktoś tak uznanego Omesiaza próbował izolować. Przecież nie jesteśmy hermetyczni choćby mamy już "Omegę Janki Edition" - Res To teraz dla urozmaicenia będzie "Omega Demonos Senator" Ma być Exclusiv i będzie |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2002-12-23 23:08:02 jak to się mówi -wola twoja panie. twój wybór być może słuszny. jednakże LOB to LOB. będziesz miał troszkę inny ryjek ale serce nasze. |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2002-12-24 03:08:20 omega to omega robercie, senator tez omega i commodore ss i catera itd. gratulacje, cholera ile zatańczysz za senatorka ???
gratulacje w wyborze , jak wszystkim wiadomo senator był SUPER EXTRA EXLUZYWNA wersją omegi. no i 2 stada koni pod maska pzdr |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2002-12-27 16:56:51 Koledzy !!!!!!!!!!!!!
Omesia pojechała do nowego właściciela. Tym samym rozpoczynam poszukiwania: Opel Senator 1990-1994, 3.0 24V, tylko z pełnym wyposażeniem, jak ktoś wie coś o takim wózku dajcie znać na rbzawada@autocom.pl |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2002-12-29 09:58:29 temat już przemyślałem. na giełdzie w gliwicach znalazłem skrzynię manual do 3.0 za 100zł |
disel Gliwice | 2003-01-06 21:59:12 |
robert_kraków vectra b KRAKÓW | 2003-01-06 22:58:00 ten pierwszy to jakieś straszne badziewie. stradszna paskuda.
ale ten drugi to bardzo dostojna limuzyna , gdyby tylko był w karoserii B |
disel Gliwice | 2003-01-06 23:06:16 mam pytanko gdzie prowadza te tylne drzwi? w tym senatorze na inny swiat? |