FLANSZA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Potrzebuje schemat flanszy do silnika cc1100 na skrzynie z kaszla i/lub cc700. Będę dzwięczny za wszelkie informacje. W miarę możliwości proszę o przesyłanie info na mejla: wal1988@op.pl DZIĘKI!

z tego co wiem rraczej takiego schematu nikt ci nie wysle.......bylo juz nieraz o tym.w sprzedazy u Żurawia uniwersalne sa.....tylko ze cenowo niekażdemu pasuje (~300 zl)

A własnie ze ja wysle Mam taki chcetamt w formie rys-techniczego-idealny do wykonania
Przyjade do domu-to ci wysle-tak po 22

Pat mylisz sie ja dostalm i do 1100 i do 900
Mam 2 takie i 2 takie na firmie u kolegi tylko wywiesc. Był problem z jakoscia rysunku ale dalismy rade - flansze 30 mm do ew splanowania
Dostałem od kogos z FF za co wielkie dzieki.

no ja sie bardzio ciesze i od razu daje maila pa_t@wp.pl bo tez chetnie bym taki schemat u siebie zarchiwizował - choc flansze mam juz pod 903 zaklepana...wiec prosilbym panowie o wyslanie waszych schemacikow.

30mm flansza to zabic idzie...

Zoltar taki mus ze był kawał nierdzewki 32 mm grubej .....
wymiary 2 * 2 i jakos sie wykroiło z tego pare dupereli a ze skrawków powstaje ciegno recznego * 2 gałka biegów rygielki , i takie tam pierdoły - tylko swieta ida i nie mozna robic dupereli bo sa wazne zadania u kumpla w firmie - jakies tam mocowania do koparek ..... i nie ma czasu na nasze powazne czesci do aut....
Po splanowaniu o milimetr z obu stron nierównosci zostało 30 mm flansza - jak cos zawsze mozna przeciez oddac do splanowania ....

Jak by mozna taki shemat i dlamnie to bym sie nie pogniewal sllowik@pf.pl

[ wiadomość edytowana przez: Sllowik dnia 2004-12-21 23:18:06 ]

Ja tez bym poprosił snakegtti@op.pl[addsig]

[ wiadomość edytowana przez: 5n4k3 dnia 2004-12-22 07:03:34 ]

i ja tez proszęmilies/87.gif[/IMG]/smilies/87.gif[/IMG]
będę bardzo wdzięczny
oettinger@poczta.onet.pl

mógłbym też prosić:p dziekufaaaaaaaaa

aha mój e-mail :::: armata12@go2.pl

niewiemczy ktos wysyla boja jeszcz eniedostalem:p jak cos to mozna na pat@sti.net.pl

a ja mam pytanie z innej beczki....
czy flansza do silnika 900 z fiata 127...podchodzi bez zadnych dodatkowych przerobek..otworow do silnika 899 z CC/SC ??
chodzi o to czy silnik ze 127 ma takie same rozstawy otworow co silnik z CC/SC ??

borys_pg@o2.pl

prosze

nie chce nic mowic ale nic nie doszlo

mi też nie doszło.........

A ja mam pomysł niech mi ktos to wysle to dam na serwa i po kłopocie ..... Dejta weź bloknij i dolbokuj dopiero jak wgram ja lub kto inny na ftpa - ...

Cytat:
2004-12-22 13:51:56, CZUCZU pisze:
A ja mam pomysł niech mi ktos to wysle to dam na serwa

mówisz i masz

900

Mam flansze 900 czekam na inne jak ktos ma