Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
alex_a Opel Omega A Wrocław | 2005-01-15 16:43:47 Macie Panowie jakieś zdanie na temat magnetyzerów ? Czy to faktycznie działa ?
Moze są jakieś posty na forum ale ja się ich nie doszukałem. |
omegafan LOB SYMPATYK Omega włocławek | 2005-01-15 17:34:15 więc tak.........hihi
ja wytrzasnełem sobie magnes z głośnika, duży skurczybyk......połamałem go,rozpoznałem bieguny i załonotałem to "coś" może(to jest sygestywne pewno)polepszyła się elastyczność na 4 i 5 biegu.....na gazie..... może,może coś w tym jest.....napewno slapanie nie staneło i nie ma lepsiejszych czasów..........ale ostatnio ładnie sie ścigałem z astrą 1.8 i jeszcze: nie wierze w jakieś tam magnetyzery.....ale że miałem magnes na zbyciu to se takie coś zrobiłem.........jakby magnetyzery była takie dobre toby były montowane seryjne a ich niewidu nie słychu......to jest kolejne naciąganie klienta podobnie jak spray na tablice........ pozdr [ wiadomość edytowana przez: omegafan dnia 2005-01-15 17:36:31 ] |
marekcaramba (S) LOB MODER Jeep XJ, 2xAudi A8Q Warcz, 20 km od Gdańska na S | 2005-01-15 17:42:46 spełnia to 2 zadania:
1. redukuje "tętnienia", czyli skoki ciśnienia w układzie paliwowym 2. akumulator benzynki (przetrzymuje pewną ilość benzynki i w momencie zwiększenia obrotów silinka ta objętość jest szybciej dostarczana do listwy zasilającej) |
alex_a Opel Omega A Wrocław | 2005-01-15 20:23:07 Dzięki marekcaramba !!!
Wygląda na logiczną odpowiedź, a miałem się tego pozbyć bo wyglądąło mi na jakieś dziwne innowacje . |