Jak Wydłubać Oryginalne Radyjko Oma A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam oryginalnego, nie ruszanego blaupunkta w Omie A'91 i niestety Niemcy w fabryce tak solidnie założyli, że nie chce wyjść... Pomocy Panowie

zostaw auto na noc gdzies na miescie, napewno Ci je wyjma bez wiekszego trudu A tak na serio pisane juz bylo wielokrotnie, po brzegach radyjka sa po dwa otworki, wloz w nie cos odpowiadajacego srednica np. (drut lub gwozdziki) i wyciagnij radio.

No właśnie tak to robiłem i nie zdało egzaminu... A "fachowcy" z Opla chcieli rozkręcić pół deski.
Stąd moje pytanie jak to zrobić.

PS. Wiem jak działa wyszukiwarka na forum i umiem z niej korzystać

no i wlasnie trzeba rozkrecic pol deski
moje radyjko, nie ruszane 15 lat tak sie zapieklo z polkieszenia, ze musialem lekko rozebrac kokpit i wyjac razem z ramka. dopiero majac je na wierzchu rozdzielilem radio od polkieszeni...

Cześć. Masz w tej Omie taką półkę tj wnęke Ją sie da łatwo wyjąć
jak to zrobisz widzisz radio od dołu i możesz pomóż sobie przy wyciąganiu najlepiej jest w dwie osoby bo ci rok braknie

za dużo kombinujecie
w te otworki wkłada się drucik ale specjalnie podcięty(z haczykiem)dorzucają go do wszystkich nowych radio

drucik nie pomoze jesli radio nie bedzie chcialo wyjsc z kieszeni...

bbart27 A może sie spotkamy ty mieszkasz koło mnie w Będzinie to ja ci to radio wyciągne, tj. spróbuje. jak cos to gg 9529604 albo daj znac na tutaj ok