Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-02-01 00:19:09 Myslalem ze moze juz byl podobny topic na jakims forum ale wyskoczylo mi chyba 73 strony topicow i chyba zaden nie na temat. ![]() Czy mozna cos zrobic zeby sie wciagaly pasy bezpieczenstwa, bo one dzialaja dobrze ale chyba sie juz sprezynki naciagnely, czy co tam jest, i nie chca sie wciagac spowrotem. Moze wystarczy wymienic jakas sprezynke ![]() ![]() |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-02-01 00:23:30 a tego co mi w ASO powiedzieli pasow sie nie naprawia ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-02-01 01:39:54 Jesli mam szukac w rozbitych to juz wole swoje. Swoje znam i wiem ze nigdy nie przezyly wypadku, wyrobil sie tylko mechanizm sciagajacy pasy po odpieciu. Natomiast z rozbitego raczej bym nie bral bo slyszalem ze pasy nawet po powazniejszej stluczce nie mowiac juz o wypadku powinno sie wymienic na nowe, zatem branie pasow z rozbitego samochodu chyba mija sie z celem. ![]() |
Wampun HF MEMBER Hyundai Pony Sedan Olsztyn | 2005-02-01 08:50:56 Też mam ten sam problem ii troche mnie to wkurza, jak wysiądę z samochodu, a pas leży na fotelu, lub co gorsza wisi wieśniacko przytrzaśnięty drzwiami... Czy to na prawdę nowe pasy to aż taka kasa? Nie można nic innego zrobić? |
czerwcu HF MEMBER AUDI 80 B3 (łódzkie) | 2005-02-01 21:19:49 ja też chciałem sie brać za naprawe i mało bym zawału nie dostał jak ni stąd ni z owąd przy rozkręcaniu wyskoczyła sprężyna. naprawić sie tego juz nie da! ja kupiłem używane pasy od uno na szrocie 20 zeta za sztuke razem z zaczepem. |
krystiann Kraków | 2017-07-17 13:45:44
Znalazłem taką stronę http://naprawapasowbezpieczenstwa.pl może tam spróbuj. |
bolskoss77 katowice | 2019-05-14 17:24:05 to lepiej na nowe wymienić niz miec uszkodzone, to kwestia bezpieczeństwa tu nie ma co oszczedzać |