127 mk1 a gaznik 2 gardzielowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam zapytanko czy da sie zamontowac do mk1 gaznik 2gardzielowy jesli tak to od czego i co trzeba zrobic
Pozdrawiam Marco.

Fiat 850sport musisz miec podkladke pod niego prawdopodobnie tez pokrywe zaworów no i puszke na filtr powietrza a da sie bezproblemowo i chodzi lepiej nic na jednogardzielowcu

Po pierwsze miec ganik 2 gardzielowy

Po drugie podstawke pod ganik z fiata 850 sport najlepiej bo one mialy podobne ganiki

Po trzecie troszke zaciecia i znajomego ganikowaca, bo takie pieronstwo dosc ciezko wyregulowac.

Po czware jakos tak to poskladac,zeby ciegno gazu bylo dobrze podlaczone

Po piate inna pokrywe filtra powietrza bo oryginalna na pewno nie bedzie pasowala.

No i chyba to wszystko

nie noi wszystko pieknie ale gdzie dostac do 850 to co trzeba do 127? to jest pytanko za 100 pkt-ów.
w sumie to... mam w ogóle problem z czesciami do 127 szczególnie swiatła tył...szukałem juz wszedzie...(kurcze zabrzmiało to tak jak w wierszyku o punkcie "g") hehe ale serio jest ciezkawo

No posiadanie takiego starego autka wiąże się z problemem z częściami...generalnie problemu z dostaniem nie ma żadnego, ale ceny nowych sprowadzanych, są dużym problemem, a z używanymi lub w normalnych cenach to ciężko...
Ale autko wynagradza te trudy
PZDR

Kajtek bzdury gadasz.
ja whcodze do sklepu mowie poporsze cos tam costam
a pan wyciaga i mowi cene
Zero klopotow czasem cos z hurtowni sciagaja..ale do 3 godzin mam u siebie

a ceny sa sensowne nie zbyt wysokie

Na 4 stronie ogłoszeń jest to czego szukasz(moje ogł)
Reguluje sie dwuprzelotowca tak samo jak jedno.

Cytat:
2005-02-25 13:11:56, satiz pisze:
ja whcodze do sklepu mowie poporsze cos tam costam a pan wyciaga i mowi cene

Satiz drogi przyjacielu.. a ja bardzo szukam atrapy do 128 sport'a pomożesz?

Cytat:
Kajtek bzdury gadasz. ja whcodze do sklepu mowie poporsze cos tam costam a pan wyciaga i mowi cene Zero klopotow czasem cos z hurtowni sciagaja..ale do 3 godzin mam u siebie a ceny sa sensowne nie zbyt wysokie

Satizku....nie każdy mieszka w Bielsku, a w kraku na przykład wchodzisz, do sklepu i słyszysz, że od wielu lat nic do 127 nie mieli...
Euro moto fan może załatwić części, ale ceny są w wielu przypadkach chore.
Pzdr

Cytat:
2005-03-18 12:37:16, MCQUEEN pisze:
Satiz drogi przyjacielu.. a ja bardzo szukam atrapy do 128 sport'a pomożesz?

Moge popytac, ale nie gwarantuje zachowania zdrowia psychicznego po tym jak uslyszyc cene

Cytat:
a ceny sa sensowne nie zbyt wysokie

Wszystko jest i tanio

Cytat:
Satiz pisze:
Moge popytac, ale nie gwarantuje zachowania zdrowia psychicznego po tym jak uslyszyc cene

Ehh...jednak nie wszystko i nie tanio

Pozdro

Cytat:
2005-03-18 13:15:42, Wujek-Kajtek pisze:
Satizku....nie każdy mieszka w Bielsku, a w kraku na przykład wchodzisz, do sklepu i słyszysz, że od wielu lat nic do 127 nie mieli... Euro moto fan może załatwić części, ale ceny są w wielu przypadkach chore. Pzdr

Kajtus ale zawsze mozna do mnie zagadac na priv. Dowiem sie czy jest to osiagalne i za ile.
Potem przelweik na konto za czesc + koszty wysylki i gotowe.
Nie ma problemu z czesciami mechanicznymi. W zasadzie dostac moge wszytsko tylko na niektore czesci trzeba poczekac. Cena na ogol nie sa zle bo z goscmi dosc latwo sie dogadac.

Nastomiast prawie nieosiaglane sa czesci blacharskie, przynajmniej ja nic nie wiem o takim sklepie w miescie.

Wiec jak by co to na priv
Ew GG 64894

No własnie Satiz...chodziło mi o części blacharskie...
Można dostać bez problemu....ale za chorą cene...

dobra ponowie wróćmy do tematu,chłopak szuka podstawki pod gaźnik,otóż można ją dorobić,a gaźnik można założyć z dużego fiata albo od sporta 1050/1300.dorobić to można z dwóch kolektorów od 127 i od kanta np,jeśli sie ma spawarke do aluminium,w krakowie są ludzie którzy by to dorobili ale nie wiem za ile,po świętach moge podjechać zapytać,postaram sie dołączyć zdjęcia czegoś takiego

http://www.scuderiatopolino.com/
zajżyjcie tu tam są takie kolektory
a tak to wygląda
http://www.scuderiatopolino.com/modidified%20intake%202.jpg

Marco mówiłem ci że mam te graty do 903 ale po cio ci teraz