Klamki Matiz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
klameczki do matiza niklowane w orzechowej obudowie cena za 2 to 40zł wysyłka gratis ale tylko prze wczesniejszej wpłacie zdjecia na maila

???

Forum sprzedawania klamek do wszystkiego byle nie do Espero???

oj czepiacie sie tylko nie wiem po co az dwa watki..wystarczylby jeden

Cytat:
2005-03-11 22:01:39, qbaj pisze:
oj czepiacie sie tylko nie wiem po co az dwa watki..wystarczylby jeden

Eeee.......
Chyba jednak nie.
No bo jak, będziemy handlować czym się da?
To ja mam na sprzedaż NOWE jeszcze w opakowaniu bębny hamulcowe do CC. pasują do UNO, 126p
Cena, dla klubowiczów: dobra wódka
Odbiór tylko osobisty

A może ktoś chce kupić trochu podgrzewaczy (tealights)?

Cytat:
2005-03-12 11:50:57, kisztan pisze:
Eeee....... Chyba jednak nie. No bo jak, będziemy handlować czym się da? To ja mam na sprzedaż NOWE jeszcze w opakowaniu bębny hamulcowe do CC. pasują do UNO, 126p Cena, dla klubowiczów: dobra wódka Odbiór tylko osobisty A może ktoś chce kupić trochu podgrzewaczy (tealights)?

widze ze mimo wszystko ten dzial forum coraz bardziej domaga sie sformalizowania..

proponuje wiec nastepujace kroki:

1. jesli oferujemy samochod podajemy rocznik przebieg i cene no i oczywiscie dane kontaktowe..moim zdaniem to minimum jakie powinna zawierac kazda oferta
2. uwazam za niestosowne wszelkie uwagi w stylu..za drogo..za tanio..to kiepski samochod itp..ogolnie dyskusja na temat oferty jest bez sensu..szczegolnie ze strony osob niezainteresowanych zakupem (wyjatkiem jest oczywiscie sytuacja jesli w ogloszeniu jest nieprawidlowosc albo mamy informacje ze sprzedajacy celowo wprowadza w blad..mam nadzieje ze takiej potrzeby na tym forum nie bedzie)
..pada oferta sa podane podstawe informacje i osoby faktycznie zainteresowane moga na privie dyskutowac ze sprzedawca (to moje zdanie)
3. nalezy poddac dyskusji chocby w formie ankiety czy w tym dziale mozna oferowac jedynie czesci i akcesoria nadajace sie do espero czy tez mozna oferowac wszystko...pytanie o tyle zasadne ze jesli ograniczamy sie np do ogloszen wylacznie dotyczacych espero..to rowniez ogloszenie w stylu sprzedam lanosa albo sprzedam honde nie ma sensu..sprawa do przemyslenia..

4. po ustaleniu zasad powinnien byc na gorze dzialu post opisujacy te zasady i moderator po prostu bedzie "sprzatal" ogloszenia nie wypelniajace kryteriow

to tyle z mojej strony

pozdrawiam wszystkich

Zajmę się tym niedługo