Schowek na okulary

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W którymś z ostatnich wydań Motoru był artykuł o montażu schowka na okulary nad głową kierowcy a dokładnie mówiąc po lewej stronie tam gdzie u nas są zaslepki na np. ręczkę. Czy ktoś z Was cos takiego sobie zamontował ? Jezeli tak, to skąd wziąść taki schoweczek np. z Vectry by pasował ?

Cytat:
2005-03-15 23:00:52, Jac pisze:
W którymś z ostatnich wydań Motoru był artykuł o montażu schowka na okulary nad głową kierowcy a dokładnie mówiąc po lewej stronie tam gdzie u nas są zaslepki na np. ręczkę. Czy ktoś z Was cos takiego sobie zamontował ? Jezeli tak, to skąd wziąść taki schoweczek np. z Vectry by pasował ?

A w Vectrze bylo cos takiego?

Ja bym sobie chetnie zamocował wieszaki w bagazniku i siatkę (najlepiej pionową)... Niedlugo będę o tym myślał.

Ma nowa vectra... i scenic
A gdzie kupić? W ASO niestety... albo rozbitka znaleźć.

Mam taki schowek w lagunie, to praktyczne rozwiązanie. To jest tak klapka, która po odchyleniu umożliwia wyjęcie okularów.

Ale nie wiem skąd wziąć taki bajer

Pozdr.,
Wrolo

Cytat:
2005-03-16 16:01:52, wrolo pisze:
Mam taki schowek w lagunie, to praktyczne rozwiązanie. To jest tak klapka, która po odchyleniu umożliwia wyjęcie okularów. Ale nie wiem skąd wziąć taki bajer Pozdr., Wrolo

....z tego co pisze MOTOR....kupić !
Oni kupili schowek na okulary w Oplu (do Vectry) i zamontowali do Corsy....zapłacili ...całe "szalone"..25 zł !! ...żeby było ciekawiej prostszy zdaje się element jakim jest "uchwyt" kosztował w oplu 35zł ...