MP-3 w CDR 500 ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Da się przeprogramować CDR500 by odtwarzał MP-3 ?
Mój ni w ząb tylko wave chce.
Na forum nic na ten temat nie znalazłem.

Specem nie jestem ale to raczej niewykonalne...

Ale jeśli Ci sie ta sztuka uda to podziel się doświadczeniami.

brzmi to troche abstrakcyjnie.

jak juz to "przehardware'ować"

No to wyciepnę CDR tylko jake radyjo z CD będzie współdziałać z wyświetlaczem w Omie B (bez kompa) ? Ot problem...

Wejdź tutaj !!

Znajdziesz tam nie tylko listę sprzętu współpracującego z fabrycznym kompem ale również inne dość użyteczne rzeczy.

A tak na marginesie... będą to starsze modele.
Ja wsadziłem Blaupunkta i mam gdzieś to co wyświetla komp.

No właśnie Blaupunkt The Best (no jeszcze Alpine jest git)
Ja mam omke A więc nie mam wyświetlacza ale wsadziłem sobie Blaupunkt Modena CD51 + 6 głośniczków Blaupunkta które były w standardzie + wzmacniacz Alpine 4 x100 + skrzynie Gtb 300
i gra fajowo tylko wzmacniacz jeszcze wymienic musze na Signat 400 lub 600 to będzie jeszcze lepsza jakość,
A co do radyjek dla audiofili to polecam Accapullco MP54 to już jest wypas przynajmniej dla mnie
P.S. taka uwaga dla kupujących radyjko które będzie grało z subkiem, zwracajcie uwage czy ma to sterowanie subkiem bo to bardzo istotne sie okazuje, no i moja Modenka niestety nie ma

Jak zwykle LOBowicze są niezawodni
Dziękuję wszystkim za porady. A ten link jest faktycznie kopalnią informacji nt caraudio.

Za nie co ma....

Polecam się na przyszłość.

Czy radyjko CDR 500 bedzie działalo jesli nie mam sterowania w kierownicy ? Ma to jakis zwiazek ?

[ wiadomość edytowana przez: SABLE dnia 2005-05-22 12:12:28 ]

[ wiadomość edytowana przez: SABLE dnia 2005-05-22 12:12:46 ]

Cytat:
2005-05-22 12:11:00, SABLE pisze:
Czy radyjko CDR 500 bedzie działalo jesli nie mam sterowania w kierownicy ?

Każde będzie. Kierownica to tylko opcja.

pozdr, Robert

Na kierowniku ma masz tylko zdublowane niektóre przyciski z radia. Całkiem wygodne przy fabrycznym radiu

a czy do fabrycznego radyjka jest jeszcze potrzebna szufladka do otworu w desce ?

Cytat:
2005-05-22 17:13:10, SABLE pisze:
a czy do fabrycznego radyjka jest jeszcze potrzebna szufladka do otworu w desce ?

Radyjko jest szufladą a potrzebna jest stardardowa oplowska kieszeń.