Czy moge krecić "bączki";) jak mam walniętą przekładnie kier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kierowniczą? Poprostu jak skręcam na maxa to trzeszczy i rzęzi a przy normalnym skręcaniu czasem przyskakuje, auto - e36.

Cytat:
2005-05-01 13:21:14, angler pisze:
kierowniczą? Poprostu jak skręcam na maxa to trzeszczy i rzęzi a przy normalnym skręcaniu czasem przyskakuje, auto - e36.

Napraw ten układ i nie zadawaj takich pytań:> Po co chcesz auto zajeżdżać:>
Powodzenia przy naprawie

Aldik a wiesz ile to może kosztować?? a czemu sie smiejesz? to jakaś skomplikowana akcyja??

Oj nie wiem jakie koszta, ale chyba o tym tutaj czytalem ostatnio.

Cytat:

Rzeźnik............

Skoro chcesz krecic baczki, to po co naprawiac przekladnie???

Naprawisz jedno, spieprzy sie drugie .....................

kurde kupilem 328 , myslalem ze takie fury są przystosowane do kręcenia kółek... fakt, że moja to sedan..

wg mnie naprawde dziwny tok myslenia cos jest rozjebane to naprawiasz to a o aucie produkowanym seryjnie PRZYSTOSOWANYM do krecenia baczkow nie slyszalem osobiscie jestem zdania ze to bezcelowe dopier....nie auta ale na szczescie to nie moj samochod... bardziej rozumiem driftowanie (ale na mokrej nawierzchni) bo to juz co inego

no popdzielam zdanie kolegów , kreciłem swoja bączki jedynie na sniegu ale i tak wyjebało mi przekładnie koncówki itd. jednym słowem zabawa dla szczeniaków, bo jesli pracujesz i kazdy ciezko zarobiony pieniadz wkladasz po to by ulepszyc lub poprawic swoja bete to raczej nie bedziesz bezmyslnie jej katował. Jka chcesz krecic baczki polecam Subaru WRC

......koledzy odpowiedzieli na pytanie - dlaczego się śmiałem!

Spoko! dzieki za mądre słowa!!! jeżdże nią dopiero 5 dzień, a już ją zajebi....e kocham Wczoraj polatalem nią troche po parkingu przed auchan, nić sie nie stalo ale mialem wyrzuty sumienia... Pozdro!! i macie racje bmki sia tak super kleją do drogi, że szkoda je tak dopier....ć Pozdro!! (only drifft na mokrym)

ale sobie wzial do serca moje slowa, bez przesady Twoje auto - rob co chcesz zebys pozniej nie tworzyl watku "nieudany drift"

wziął nie wziął ... og0olnie samo to do mnie dotarlo, pozdro!

bemka czy stary maluch moim zdaniem kazdy wózek trzeba szanowac

Cytat:

ty o baczkach... lepiej jedź do mechanika z ta przekładnią bo jeszcze będziesz jechał 160km/h i może nieszczęście sie zdarzyć. Z przekładnią nie ma żartów. pozdrawiam

bezpiecznie to można tylko bączki puszczać a nie kręcić i tak niech zostanie