KUPIE ZDERZA PRZEDNI OMA A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mamy nowego klubowiczajednak jeszcze nie ma konta (wczoraj sie zarejestrował)

Pilnie potrzebuje przedni zderzak do Opla Omegi A 91 z wycięciem na halogeny , zderzak chromowany , lub tez sam przedni chrom srdokowa czesc na zderzaku, jeżeli ma ktoś cos takiego prosze o kontkat gg: 3875470 lub też na tel 505153533 albo e-mai pajkow@interia.pl z góry dzieki

Witam TOSIA. Jam rodowity toś ale już teraz przerobiony na PO

hmm ale o co tu chodzi ? i co to ma wspólnego z tym zderzakiem ?

Oooooo, widzę że cię przyjęli do klubu. Witomy. Nie zawsze wszystko ma coś wspólnego z czymś. Po prostu przywitałem ziomala, bo nie wiedziałem, że jest ktoś ze szkieletczyznowatego łostrowca, hej. Nie wspominając już o tych starych co się chowają.

ano sa i TOSie jest jeszcze jeden jako oczekujacy ale zapracowany i nie ma czasu na klub A po ostrowcu to tak z reka na sercu to jeździe ze 40-50 Omeg tylko Ci ludzie jacys dziwni nie idzie sie z nimi dogadac Pozdrawiam

Dobra dzięki Qna za ten zderzak , co prawda był on klejony w paru miejscach ale jest ok , dzis powiniem miec autko odebrane a naprawy wiec jak cos to fotke wystawie...., Ale żeby nie było że Qna to kręt to muwie wszystkim , koleś jest spoko ....i nie robi wałków.

Od razu mówiłem, że był klejony, ale mam nadzieję, że plastik-man się wykazał i zderzaczek będzie śmigał aż miło.