Warsztat BMW w Legnicy?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Czy ktos z was wie gdzie w Legnicy jest dobry fachowiec, ktory bedzie potrafil dobrze zajac sie moja BMW? nie chodzi mi o ASO tylko o zwyklego mechanika, ktory zna dobrze te marke...
POZDRAWIAM

a z czym masz problem

Mam kilka problemow nie wiem jak sobie poradzic...

Problem 1: Wskaźnik temperatury --> Jak zapalam stacyjke to niby minimalnie sie unosi ale nigdy nie przekracza niebieskiego pola, a wszyscy mowia ze powinien stać po śroku skali...

Problem 2: w tylnich drzwiach nie dziala mi centralny... moze wystarczy wyczyscic i przesmarowac ale zobaczymy
No o tego mechanika to pytam sie tak na zapas no chyba ze moja becia nie będzie sie psuć;P

Problem 3: nie działają mi lampy cofania i podświetlenia tablicy rejestracyjnej... sprawdzile żarówki i bezpieczniki i jest ok... mowiono mi ze mam zobaczyć czujnik kolo skrzyni biegów ale niestety nie posiadam kanału a jak się delikatnie przyjżałem to musze zdjąć jakąś osłonę nadwozia żeby móc tam pszperać...
POZDRAWIAM

mysle ze do tych usterek nie potrzeba specjalnego speca od bmw

Problem numer 3 rozwiazany Ktos kiedys musial grzebac cos przy centralnym i zle wlozyj jeden z drucikow...i sie blokowalo... no i po problemie ale zostaly jeszcze problemy 1 i 2 ale juz nie mam dzis sily
POZDRAWIAM

A-4 DO wROCKA 50 KM NA Armii Krajowej jest super zakład znają bmki na wylot i nie są drodzy

Potrzebujesz kasacji pojazdu w Legnicy? Auto Szrot Kasacja Pojazdów to szybka i profesjonalna usługa. Sprawdź szczegóły na stronie! auto-szrot-kasacja-pojazdow.pl/dolnoslaskie/legnica