Poldek Borewicz Truck Lux?:|

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj sobie jade autobusem i za oknem w Kętach takie cos mi sie w oczy rzucilo. Borewicz, swiatla Luxowe-wartburgowe no i paka. Bylo takie ustrojstwo, czy to jakas fantazja wlasciciela?:|

Primo: żadne wartburgowe lampy!

Secudno: jak najbardziej produkt Fabryki Samochodów Osobliwych

Cytat:
2005-06-03 15:10:00, Julo_ pisze:
Dzisiaj sobie jade autobusem i za oknem w Kętach takie cos mi sie w oczy rzucilo. Borewicz, swiatla Luxowe-wartburgowe no i paka. Bylo takie ustrojstwo, czy to jakas fantazja wlasciciela?:|

Standard, a lampy na pewno nie z Warburga.

normalny truck w starej budzie

wydaje mi sie normalny, stoi u mnie w miescie taki, ostatnio nawet sie przygladalem

Juz bardziej osobliwy jest ten, nie przypominam sobie, żebym widział takiego na żywo.

przód Borka a kierunkowskazy boczne ma w miejscu jak pozne przejsciowki i Caro tez chyba takiego nie widzialem.....

Cytat:
2005-06-03 15:21:59, cendra pisze:
przód Borka a kierunkowskazy boczne ma w miejscu jak pozne przejsciowki i Caro tez chyba takiego nie widzialem.....

No i nie mogliście zobaczyć Przeczytajcie sobie podpis pod zdjeciem nr.4

Cytat:
2005-06-03 15:23:17, GDA pisze:
No i nie mogliście zobaczyć Przeczytajcie sobie podpis pod zdjeciem nr.4

Ale wiadomo jaki to eksport wtedy był-tak zwany "wewnętrzny"

tak z tym eksportem to juz same legendy wiec jak tu mozna opisowy z dawnej gazety wierzyc

Wybaczcie ortopdoksi Polonezowi, ja sie na tym nie znam, po prostu po raz pierwszy widzialem borka trucka i myslalem ze to cos hmm niecodziennego, chcialem sie upewnic

no ja u siebie na wsi też widziałem poldka trucka z przodem borewicza i kwadratowymi lampami

Okragle podwojne zdarzaly sie rzadziej niz prostokatne, ale jednak widac bylo i takie na ulicach.
Pozdrawiam
Adamus

Patrzcie na felgi!! Czerwony Truck ma inne, moze wczesniejsze wersje. Ten Truck jest na 100% originalny i w idealnym, muzealnym stanie, wiec felgi sa tez originalne.

Tu macie jeszcze ciekawsze
Image Hosted by ImageShack.us
[ wiadomość edytowana przez: ALtus dnia 2005-06-04 20:43:26 ]

QŹWA jakim prawem on ma tabliczki robione przeze mnie To wzór zastrzeżony

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

nie powiem ale felgi to tez niezla zagadka, moze to jakies bardziej wytrzymale i kazda wersja inne miala

Tu macie skan (z ATM) wersji ekportowej.

To Truck pokazywany na salonie w Birmingham, Wielka Brytwanna, pod koniec lat 80-tych.

Pozdrawiam
Adamus